in

Ξάνθη ΤΩΡΑ – Θρήνος για την νεκρή 19χρονη. Ο αστυνομικός και η έρευνα

Η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια προστέθηκε σε αυτές που αντιμετωπίζει ο 34χρονος αστυνομικός ο οποίος προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 19χρονη στον οικισμό Παλαιός Ζυγός της Ξάνθης και εγκατέλειψε αβοήθητη την άτυχη κοπέλα, η οποία τελικά έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή της.

  • Οι συνάδελφοι του 34χρονου που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Γενισέας υποψιάστηκαν την εμπλοκή του στο ατύχημα που έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν εκείνος παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη. Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο που παρέσυρε την κοπέλα και ότι ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα ίχνη πρόσκρουσης που βρέθηκαν στο συμβατικό υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε.

Μετά την ομολογία του ασυνείδητου οδηγού ότι προκάλεσε τον τραυματισμό της άτυχης κοπέλας, σε βάρος του σχηματίστηκε αρχικά δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση. Πλέον, σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη και για ανθρωποκτονία, ενώ διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

  • Η 19χρονη, που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στη Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καβάλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά τελικά υπέκυψε την Τρίτη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μετά το Γενάρη η ανακοίνωση αποχώρησης του Αυτιά – Το σενάριο για την επόμενη μέρα

Ξανά μόνη σε έξοδο η Ιωάννα Μαλέσκου – Τι τρέχει;