in

Ξάνθη – Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε 19χρονη

Ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη στην Ξάνθη κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Μετά την ομολογία του αστυνομικού ότι εκείνος είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

H παράσυρση της 19χρονης που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Παλαιού Ζυγού στην Ξάνθη. Ο σστυνομικός την χτύπησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την άτυχη κοπέλα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΕΚΑΒ, ο αστυνομικός τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ στις 19:03 το απόγευμα. Έξι λεπτά αργότερα (19:09) φτάνει στο σημείο ασθενοφόρο και στις 19:19, η κοπέλα παραλαμβάνεται από γιατρούς στο γενικό νοσοκομείο της Ξάνθης…

Όπως όλα δείχνουν ο 34χρονος αστυνομικός έφυγε πριν φτάσουν στο σημείο συνάδελφοί του. Σε όλους όσοι εκείνα τα δραματικά λεπτά τον είχαν πλησιάσει, είχε πει πως ήταν περαστικός από το σημείο, που αποφάσισε να πλησιάσει όταν είδε από μακριά μια κοπέλα να τραυματίζεται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Πρεμιέρα» σήμερα για το «Καλάθι του Αϊ-Βασίλη»

Μόνο ΕΔΩ – Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για τους “Προδότες” του ΑΝΤ1