in

CryCry LOLLOL

“Ξαναχτυπά” ο Σχίζας για την Δαλάκα – “Αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων”

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και σχολίασε την ανακοίνωση που απέστειλε το πρωί της Παρασκευής η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

  • Ο νικητής του Survivor τόνισε ότι αυτή η ανακοίνωση δεν έχει σχέση με την αλήθεια… «Νομίζω πως είναι αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων. Κατά την ταπεινή μου άποψη. Στην ουσία δεν είπαμε και κάτι, είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή Αυτό είπαμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή Οπότε ας μην πιάνονται από κάτι τέτοιο. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε λέγοντας:

«Επιπλέον, εδώ που τα λέμε, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος στη ζωή μου τα λέω λίγο ανοιχτά, όπως τα σκέφτομαι, δεν κρύβομαι και δεν σκέφτομαι πως θα φανεί ή δεν θα φανεί κάτι. Λέω πάντα αλήθειες. Η ίδια η Κατερίνα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν και 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι, μας έλεγε και εντός και εκτός παιχνιδιού για οτιδήποτε κι αν γινόταν «θα πάρω εγώ τον Ατζούν». Αλήθεια, μόνη της το έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα» συμπλήρωσε ο γνωστός επιχειρηματίας. «Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα να τα λέμε αυτά και τα ξέρουμε όλοι οι παίκτες, απλά εγώ βγήκα και μίλησα πρώτος και απ’ ότι βλέπω πλέον μιλάνε και άλλοι παίκτες».

 

 

 

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έλενα Αμανατίδου – Δείτε την να αλλάζει μαγιό και να μας τρελαίνει…

Έβρος ΤΩΡΑ – Στη «φάκα» δυο διακινητές και 31 μετανάστες στους Κήπους