in ,

OMGOMG

Ξανά σε συζητήσεις με το Open o Μαυρίδης – Για ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτική εκπομπή

Παρά τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν η πόρτα του Open για τον Γιώργο Μαυρίδη δεν έκλεισε ποτέ.
Μπορεί στο πρώτο μισό της σεζόν ο παρουσιαστής να ήταν στο STAR, μπορεί στη συνέχεια να έκανε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για την ένταξή του στο πάνελ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου όμως τώρα απ’ ότι μαθαίνω συζητά και πάλι με το Open για μια νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ αλλά και μια ταξιδιωτική εκπομπή low buget με χορηγό.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Μαυρίδη ήταν στο Open και μάλιστα με χορηγό τη «Σουρωτή» ενώ στο «Nomads» είχε κλείσει με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Λάτσιου που ήταν τότε διευθυντής στον ΑΝΤ1 και τώρα Πρόεδρος του Δ.Σ του Open.
Συμφωνία πάντως για οριστική τηλεοπτική επιστροφή του Μαυρίδη ακόμη δεν υπάρχει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. το οπεν δεν εχει προγραμμα περα απο τσολακη και ερωτα φυγα. πρεπει να κανει κατι να αποκτησει προγραμμα στο σλοπ 2-5,30. εκει πρεπει να μπει προγραμμα. γιατι δεν ειναι ωραιο πανελλαδικο καναλι να ειναι νεκρο σε ζωνη 2 με 6 παρατεταρτο ποτ ξεκιναει ο ερωτας φυγας. και μην ακουσω οτι εχουν τη μαριον γιατι γελανε και οι πετρες.

  2. Αυτος ο προεδρος ΔΣ ο Λατσιος κανει την μια πατατα πισω απο την αλλη στο Οπεν. Η Μιχελιδακη συνεχιζει ακαθεκτη εστω και με αυτα τα νουμερα, την υπεροχη Ταραντου την εφυγαν χωρις να της δωσουν ακομα μια ευκαιρια , με αλλαγες η αλλου ειδους εκπομπη δηλαδη ταξιδιωτικη που θα εφερνε νουμερα. Αντιθετα δινουν ταξιδιωτικη εκπομπη στον Μαυριδη που θα πατωσει

«My Style Rocks» – Έτσι έγινε η επική κολοτούμπα με την Παπαγεωργίου. Τα «άκυρα», οι πιέσεις και τα βέτο.

ΣΟΚ – Οδηγός έριξε σκόπιμα σε γκρεμό το αυτοκίνητό του με την οικογένειά του μέσα