in

Βρέθηκε στη Βουλιαγμένη η 41χρονη Μαρία που εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου, 41 ετών. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η γυναίκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την Καλλιθέα, εντοπίστηκε στη Βουλιαγμένη.

Για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου, 41 ετών, από την περιοχή της Καλλιθέας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την Κυριακή (28.01.2024) ότι η γυναίκα βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«Χάρη στην άμεση ενεργοποίηση και αποτελεσματικότητα του Missing Alert, η Μαρία Μοκάνου βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Η Μαρία Μοκάνου, εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένο πολίτη στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Μαρία Μοκάνου είναι καλά στην υγεία της και ασφαλής κοντά στους οικείους της.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου καθοριστική υπήρξε η άμεση κινητοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής, της ομάδας Διάσωσης «Δέλτα», καθώς και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού, «Θανάσης Μακρής», μαζί με τη συνδρομή Κοινωνικού Λειτουργού του Οργανισμού μας, όπου βρέθηκαν στο πεδίο ερευνών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Μοκάνου και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τάσος Αρνιακός – «Ο Μίνωας Κυριακού ήταν η αιτία που με πήραν στον ΑΝΤ1»

Θήβα ΤΩΡΑ – Εξαφάνιση 59χρονου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας