in

Βρέθηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί- «Ήταν με ένα 15χρονο αγόρι»

«Το κορίτσι μου ευτυχώς εντοπίστηκε σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη» λέει ανακουφισμένος στο newsit, ο πατέρας της 12χρονης που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

  • «Έφυγε από το σπίτι χθες το απόγευμα γύρω στις 16:30 και όταν είδα ότι άργησε να γυρίσει στο σπίτι ανησύχησα. Συνήθως γύρω στις 20:30 το αργότερο επέστρεφε αλλά χθες δεν έγινε αυτό» θυμάται ο πατέρας της 12χρονης.

Και συνεχίζει: «Βγήκαμε με τη γυναίκα μου και την ψάχναμε παντού. Έβαλα τον γιο μου να ψάξει τα πάντα στο σπίτι, τάμπλετ, κινητά, να βρει τις επαφές της, με ποιους μιλούσε και τα λοιπά. Ανακάλυψε ότι η μικρή μιλούσε με κάποιο αγόρι στο ίντερνετ. Κινητοποιήσαμε την Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού και τους ευχαριστώ όλους γι αυτό. Ενημερώσαμε τις Αρχές για όλα αυτά που βρήκαμε και μια παρέα στη γειτονιά μας είπε ότι είδε το κοριτσάκι μου να φεύγει με ένα μελαχρινό παιδί που οδηγούσε ένα scooter.

  • Ψάξαμε να βρούμε αυτό το αγόρι, το εντοπίσαμε, πήγαμε στην Αστυνομία και δώσαμε όλα τα στοιχεία, τηλέφωνα, διευθύνσεις. Η αστυνομία επικοινώνησε με τη μητέρα του παιδιού και τους επιβεβαίωσε ότι εκείνη τη στιγμή ο γιος της είχε πάει κάπου βόλτα στο χωριό με το κορίτσι μου». Και ο πατέρας καταλήγει: «Δεν γνωρίζω ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί. Δεν θέλω να πιέσω το μωρό μου να μου πει τι έχει γίνει. Θα μου τα πει η ίδια όταν μπορεί και όταν θέλει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά.

Δεν ξέρω ποιος φταίει για όλο αυτό, όμως η μητέρα του αγοριού αν είδε ένα άγνωστο κοριτσάκι με τον γιο της, δεν έπρεπε να ρωτήσει ποιο είναι; Να ενημερώσει κάποιον; Το παιδί που την πήρε με το scooter είναι περίπου 15 χρονών. Αν είναι δυνατόν! Είναι παιδί και αυτό. Περιμένω τώρα να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι, να την δω, να είναι καλά και να κάνουμε όσα πρέπει ως γονείς».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κάτια Ταραμπάνκο – «Με πείραξε η συμπεριφορά τους, μίλησαν για μένα ενώ είπαν ότι δεν θα το κάνουν»

Τραγωδία στα Τέμπη – Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας 25 πρόσωπα για τη σύμβαση 717 του ΟΣΕ