Ξεκινούν οι εγγραφές με voucher ΕΣΠΑ
Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές βρεφών και προνηπίων που είναι δικαιούχοι voucher ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Οι γονείς και νόμιμοι εκπρόσωποι μπορούν να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση και να επιλέξουν τον σταθμό που τους εξυπηρετεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων.
Ποια παιδιά δικαιούνται εγγραφή
Δικαίωμα εγγραφής έχουν βρέφη ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών, που έχουν γεννηθεί από 1 Απριλίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2026, καθώς και προνήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, που έχουν γεννηθεί από 1 Ιανουαρίου 2023 έως 31 Μαρτίου 2024.
Πώς θα γίνει η διαδικασία
Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται ηλεκτρονικό ραντεβού στα γραφεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στην οδό Ρόδου 181 στα Σεπόλια. Η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Τη σύμβαση μπορεί να υπογράψει αποκλειστικά ο νόμιμος εκπρόσωπος του παιδιού, το όνομα του οποίου αναγράφεται στο voucher.
Για πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στα τηλέφωνα 210 5102481 έως 210 5102485 και 210 5102496, καθώς και στο email applications@dbda.gr.
