in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Το βατερλώ της Καγιά που έβαλε ταφόπλακα στον ιστορικό «Πρωινό Καφέ»  

Υπερτιμημένη παρουσιάστρια; Μάλλον ναι. Λογικό να μην ήθελε και η ίδια να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από το STAR έχοντας κακές αναμνήσεις στο μακρινό παρελθόν.

 

  • Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που έβαλε την τελεία στο ιστορικότερο brand της πρωινής τηλεόρασης στην Ελλάδα που λέγεται «Πρωινός Καφές». Η σεζόν 2008 – 2009 ήταν εφιαλτική για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

 

Αρχικά το Σεπτέμβριο τον «Καφέ» αναλαμβάνουν Νίκος Μουτσινάς – Κατερίνα Ζαρίφη. Τα νούμερα τηλεθέασης τραγικά. Το κλίμα πίσω από τις κάμερες χείριστο. Στις 5 Μαρτίου του 2009 ο  ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με Ζαρίφη και Μουτσινά.

 

  • Προσωρινά αναλαμβάνουν στη συνέχεια η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Λιανός. Και ξεκινούν συζητήσεις στο παρασκήνιο για την επόμενη παρουσιάστρια. Η Ευγενία Μανωλίδου αρνείται την πρόταση και τελικά την παρουσίαση της ιστορικής εκπομπής αναλαμβάνει η Βίκυ Καγιά στις 21 Απριλίου.

 

Τα νούμερα τηλεθέασης πηγαίνουν ακόμη χειρότερα και το αποτέλεσμα που βγαίνει στον «αέρα» πολύ κακό. Η διαφορά στα ποσοστά χαώδης από τους απέναντι Γρηγόρη Αρναούτογλου (Mega) και Ελένη Μενεγάκη (Alpha).

 

  • Η φθορά πλέον της εκπομπής ήταν τόσο μεγάλη που ο ΑΝΤ1 όχι μόνο αποφάσισε να σταματήσει από την πρωινή ζώνη η Καγιά αλλά να ρίξει και οριστικούς τίτλους τέλους στο brand «Πρωινός Καφές».

 

Αυτό το τέλος είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τη Βίκυ Καγιά. Και φυσικά και με το δίδυμο Ζαρίφη – Μουτσινά που ξεκίνησε εκείνη της σεζόν για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι. Το οριστικό τέλος του «Καφέ» γράφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου του 2009.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Το θεμα ειναι ποιος σκεφτηκε το διδυμο Μουτσινα Ζαριφη , η οποια εχει βαλει λυτους και δεμενους για να παρει εκπομπη και διαρρεει οτι της προταθηκε παιχνιδι , ωραια η πλακιτσα αλλα οχι καλη μου δεν κανεις. Για δευτερους ρολους ναι αλλα οχι για πρωτο , το να ξερεις τις δυνατοτητες σου σε προστατευει απο το να υπερεκτιμας τον εαυτο σου. Η Καγια απο την αλλη δεν κανει με τιποτα για παρουσιαση πρωινου , ποιο τζινιους ειχε αυτη την ιδεα εκει στο σταρ;

Η μυστήρια ανάρτηση της Γιαννάτου μετά το χωρισμό της από τον Χαρίτο

Η υγρή Νίνα Λοτσάρη κάνει βουτιές στο εξωτερικό – Φουλ στα φίλτρα λέμε (εικόνες)