in

Βουτιά στο παρελθόν. Το πρώτο «κόψιμο» της Ρούλας από το Mega και το συμβόλαιο του 1 δις δραχμών

Πρεμιέρα έχει απόψε το βράδυ η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega» έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η μακροβιότερη Ελληνίδα παρουσιάστρια στην ψυχαγωγία μπαίνει στη δεύτερη χρονιά συνεργασίας της με το νέο Mega και ευρύτερα στην 3η φορά που συνεργάζεται με το κανάλι. Παρ’ ολίγον να ήταν η τέταρτη…

  • Γυρίζω το χρόνο 32 χρόνια πίσω. Η 33χρονη Ρούλα Κορομηλά μόλις έχει «κοπεί» από τότε διευθυντή της ΕΡΤ Μιχάλη Δημητρίου εξαιτίας της άρνησής της να δεχθεί συμπαρουσιαστή στο «Μια καλημέρα είναι αυτή» τον ηθοποιό Γιάννη Κατράνη. Το θέμα είχε προκαλέσει τότε μεγάλο ντόρο στις εφημερίδες. Η πρώτη πόρτα που χτύπησε τότε η Ρούλα δεν ήταν αυτή του ΑΝΤ1 αλλά του Mega. O Γιώργος Χαρώνης σκηνοθέτης του «Καλημέρα» είχε ήδη μετακινηθεί στο Mega αλλά την απέρριψε τότε ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού Κώστας Γιαννίκος. Ο δεύτερος σκηνοθέτης της ο Γιώργος Νταούλης είχε πάει στον ΑΝΤ1 όπου και την πρότεινε στον Μίνωα Κυριακού και στο Νίκο Μαστοράκη. Η Ρούλα γνώρισε την αποθέωση αρχικά με τον «Πρωινό Καφέ» και στη συνέχεια με το «Ciao ANTENNA». Όλα ήρθαν τούμπα το καλοκαίρι του 1994.

Στο Mega τη διεύθυνση προγράμματος είχε αναλάβει ο Τζόνι Καλημέρης ενώ η Ρούλα είχε ήδη σοβαρά προβλήματα με τον ΑΝΤ1. Μετά από μυστική συμφωνία του Καλημέρη με τους μετόχους και τη Ρούλα το Mega κάνει το μεγάλο μπαμ και παίρνει τη Ρούλα όχι για το πρωινό όπως αρχικά είχε ακουστεί αλλά για εβδομαδιαίο βραδινό σόου. Το «Μπράβο». Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής το σπάσιμο του συμβολαίου και το πριμ της μετακίνησης κόστισαν στο Mega τότε ένα δις δραχμές. Αν υπολογίσουμε και την πραγματική αξία των χρημάτων πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της τηλεόρασης που δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Και την αρχή όμως μιας δικαστικής διαμάχης με τον ΑΝΤ1 που κράτησε περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανακοίνωσε το “τέλος” ο Αντώνης Ρέμος – “Ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Marseaux – «Έβαλα την τεφροδόχο της μητέρας μου να ακούσει το νέο μου τραγούδι»