in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Το ασανσέρ στη σχέση Λιάγκα με τον Μπάτλερ Δημητράκη

Μπορεί το θέμα να παίζει πολύ «ψηλά» στη σκαλέτα των ψυχαγωγικών εκπομπών γιατί «πουλάει» ωστόσο εγώ θα απαντήσω με την παροιμία «περσινά ξινά σταφύλια».

 

  • Η σχέση αγάπης – μίσους Λιάγκα – Μικρού Μπατλεράκου θυμίζει στην κυριολεξία σαπουνόπερα με πολλά επεισόδια. Και αυτά θα σας εξιστορήσω σήμερα. Τη σεζόν 2009 – 2010 το Mega με τον «Πεντάμορφο κόσμο το πρωί» δεν πήγε καθόλου καλά.

 

Εκείνο το καλοκαίρι ο τότε διευθυντής προγράμματος του Mega αποφασίζει να δώσει την πρωινή ζώνη στο ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι αποδέχθηκε την πρόταση υπό όρους: Ριζική αλλαγή ομάδας και έλευση στο team των δημοσιογράφων Σάσας Σταμάτη και Τάσου Θεοδώρου.

  • Ο Δημητράκης δεν ήταν στο αρχικό team. Προσπάθησε πολύ το Mega τον Λιάγκα για να τον κρατήσει (ως γνωστόν η Σκορδά τότε δεν είχε λόγο σε τίποτα και το κανάλι είχε μοναδική έννοια πως θα βγάλει από πάνω της λαϊκά στοιχεία που δεν ταίριαζαν με το προφίλ του Mega).

Ο Μπάτλερ παραμένει τελικά με τις κακές γλώσσες του ρεπορτάζ εκείνης της εποχής να αναφέρουν πως ήταν «τα μάτια και τα αυτιά» του καναλιού μέσα στην εκπομπή. Σύντομα ο Ουγγαρέζος μετατρέπεται σε επιστήθιο φίλο του ζευγαριού.

 

  • Επισκέψεις στο σπίτι, ψώνια στο σούπερ Μάρκετ, κοινές διακοπές, νυχτερινές έξοδοι με το ζευγάρι και δηλώσεις αγάπης. Όλα αυτά τελείωσαν το καλοκαίρι του ’13 όταν ο Μητσάκος αποφάσισε να μείνει στο Mega.

Τότε ήρθε και το πρώτο «κόψιμο» του Μπάτλερ με Λιάγκα – Σκορδά. Οι δύο πλευρές παραδέχθηκαν πως δεν μιλάνε πλέον… Μετά από δύο χρονιές και άπειρες ευκαιρίες που δόθηκαν στον Ουγγαρέζο και απέτυχαν παταγωδώς… («Μinute to win it», «Smart Face» κτλ) είναι η ώρα της μεταγραφής Ουγγαρέζου στο ΑΝΤ1 με εκείνα τα αξέχαστα «Spata Live»  που κόπηκαν λόγω χαμηλής τηλεθέασης τον Φεβρουάριο του 2016. Με αρχισυντάκτη τότε της αποτυχίας τον Βαγγελάκη τον Περρή που τον έχει ο Λιάγκας και φέτος δίπλα του.

 

  • Είχε προηγηθεί συμφιλίωση με τον Λιάγκα λόγω κοινού καναλιού. Για τα μάτια του κόσμου…  Ο Ουγγαρέζος που είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 μετακινείται την επόμενη σεζόν στο «Σου – Κου» και το 2017 στο «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» που επίσης κόπηκε…

 

Ο Λιάγκας φεύγει με προορισμό τον ΣΚΑΪ ο Ουγγαρέζος επιστρέφει ως πανελίστας στο πλευρό πια της Φαίης Σκορδά. Η επόμενη «αναγκαστική συγκατοίκηση» ήταν από τον Γενάρη του 2021 όταν ο Λιάγκας επέστρεψε στο «Πρωινό».

 

  • Και πάλι αγκαλιές – φιλιά που σύντομα μετράπηκαν σε «μαχαιρώματα» κάτω απ’ το τραπέζι. Μετά το τέλος εκείνης σεζόν Λιάγκας – Ουγγαρέζος δεν ξαναμίλησαν ποτέ και στη συνέχεια έκαναν και ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram. Ανατρίχιασα. 

Προηγήθηκε αυτό του Ουγγαρέζου. Τα υπόλοιπα τα παρακολουθήσατε στις πρωινές εκπομπές. Στην ουσία φιλία δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν μια σχέση καχυποψίας και από τις δύο πλευρές με εκατέρωθεν ξεσπάσματα θυμού και απαξίωσης. Άλλωστε οι τηλεοπτικοί τους χαρακτήρες έχουν πολλά κοινά στοιχεία… Ποιος ξέρει; Ίσως τα ξαναβρούν…γατάκια…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!ΕΝΤΙΜΟΣ,,ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ,,,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,,,ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΤΟΥ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ,,,ΔΕΝ ΠΑΕΙ !!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΑΙ…ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ,,,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ….ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ,,,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ,,ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΕΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΛΥΠΑΜΑΙ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΕGA ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ…ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…..ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Την Τρίτη η δίκη του Πακιστανού που προσπάθησε να βιάσει την Κατερίνα Περράκη

Κάρπαθος ΤΩΡΑ – Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος Γερμανός τουρίστας