in ,

LoveLove CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Τα υπερτιμημένα shows της Ρούλας και ο χορός των Εκατομμυρίων 

Τι θα έχει τα βράδια του ρεβεγιόν οι τηλεόραση; Μουσικά προγράμματα κονσέρβες και ξένες ταινίες. Ίσως ξεχωρίσει το Χριστουγεννιάτικο “σπίτι με το Mega” της Κορομηλά καθώς είναι εκείνη που ξέρει να κάνει καλύτερα τηλεοπτικά ρεβεγιόν απ’ όλους τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Τότε που τα φράγκα ήταν πολλά και πολλοί “φτιάχτηκαν” μέχρι και σήμερα. 

 

  • Πίσω στη δεκαετία του 1990 η Ρούλα έχει πάρει μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega και είναι στο απώγειο της καριέρας της. Όλη η εγχλωρια βλαχομπαροκ σόουμπιζ της εποχής περνούσε από την εκπομπή της. Δύο μεγάλα κανάλια είχε άλλωστε όλα κι όλα η ελληνική τηλεόραση.

 

Και αν ήθελες να δεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες ο μόνος τρόπος ήταν ή στην τηλεόραση άρα στα show της Ρούλας ή στο μαγαζί που εμφανίζονται. Δεν υπήρχε καν ιντερνετ ούτε φυσικά youtube και social media.

 

  • Τότε οι καλλιτέχνες έκαναν ουρά για να εμφανιστούν στο Μπράβο της Ρούλας. Ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τα μαγαζιά τους αλλά και τα cd που κυκλοφορούσαν πάντα εκείνες τις ημέρες. Όποιον καλεσμένο ήθελε η Ρούλα τον είχε.Ή για την ακρίβεια εκείνοι είχαν τη Ρούλα όποτε αποφάσιζε να τους καλέσει.

 

Τώρα φυσικά η κατάσταση είναι τελείως αντίστροφη με τις άπειρες εκπομπές της τηλεόρασης να παρακαλάνε για καλεσμένους και τις μεγάλες φίρμες να μην εμφανίζονται καν σε τρίωρα βραδινά μουσικά αφιερώματα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Δύο Ξένοι» – Απίστευτο. Δείτε πώς είναι σήμερα η εγγονή της Μαριάνθης

Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής