in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν οι παπαράτσι πήδαγαν τις μάντρες για το γάμο Ντέμη – Βανδή

Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον χθεσινό γάμο του Πάνου Μουζουράκη και την δημόσια παράκλησή του να μην δώσουν το παρόν οι τηλεοπτικές κάμερες.

 

  • Ήταν σχεδόν απίθανο και δεν έγινε πράξη… καθώς διέρρευσαν εικόνες απο το γλέντι και την διαδικασία. Άλλωστε σε αυτή την εποχή της τεχνολογίας τίποτε δεν μένει κρυφό.

 

Πίσω στο μακρινό 2003 είκοσι ακριβώς χρόνια πριν ίδια ήταν και η απόφαση του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή για το γάμο τους. Είχαν αποφασίσει ότι θα παντρευτούν σε κλειστό κύκλο χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών καμερών και φωτογράφων.

 

  • 80 ήταν όλοι κι όλοι οι καλεσμένοι και περισσότεροι από 20 οι σεκιουριτάδες. Μάταια οι παπαράτσι προσπάθησαν ανεβαίνοντας σε μάντρες και χρησιμοποιώντας πανακριβους τηλεφακούς της εποχής να κλέψουν ένα στιγμιότυπο. Δεν τα κατάφεραν.

 

Και δεν διέρρευσε σε μια σκληρή εποχή της τηλεόρασης με τα γνωστά μεσημεριανά να μην διαρρεύσει ούτε ΕΝΑ πλάνο. Βέβαια δεν υπάρχουν ούτε social media ούτε τα κινητά με τις προηγμένες κάμερες.

 

Το 2020 η πρώτη φωτογραφία του γάμου αυτού δόθηκε στη δημοσιότητα από την ίδια τη Βανδή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στην οποία φιλοξενήθηκε. Έναν χρόνο μετά Βανδή και Ντέμης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο – Ο Ατζούν έστειλε παίκτη του Survivor στο ξενοδοχείο. Ψέματα on camera

Αναγνωρίζετε την καλλονή; Κι όμως είναι κόρη Ελληνίδας παρουσιάστριας;