in

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν ο Βασάλος και η Βαλαβάνη ανακοίνωναν πως είναι ζευγάρι

Με μια μεγάλη συνέντευξη τους στο Down Town Κύπρου είχαν ανακοινώσει επίσημα τη σχέση τους την Πρωτοχρονιά του 2018 Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος. Βέβαια οι φήμες βοούσαν από το καλοκαίρι του 2017 μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι που τους έκανε γνωστούς.

  • Σε δηλώσεις τους τότε το ζευγάρι είχαν πει ότι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2018 η αλήθεια όμως όπως την ξέρω εγώ είναι πως η σχέση είχε ξεκινήσει νωρίτερα.

Και φυσικά η δημοσιοποίησή της βοήθησε και τους δυο πολύ περισσότερο τον Βασάλο που μπήκε λίγο αργότερα στην πρωινή ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αν και κατά γενική ομολογία δεν τα «έλεγε».

  • Πολλές εκτοτε οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης ακόμη και για γάμο του ζευγαριού κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Αντίθετα το μεσημέρι της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός με μια ατάκα της Βαλαβάνη στη στήλη της Γιαγιάς Τούλας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει από τις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού όμως αποφάσισαν μόνοι τους να μην το δημοσιοποιήσουν λόγω του «AllStar Survivor».

Σε κάθε περίπτωση όπως φάνηκε το όλο θέμα αφήνει αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό. Και μαζί με το τέλος του ριάλιτι το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται πως κλείνει και ένας μεγάλος κύκλος που παίκτες του συγκεκριμένου ριάλιτι αντιμετωπίζονταν από κάποιους (Βλέπε π.χ Φαίη Σκορδά) ως celebrities πρώτης γραμμής. Προβλέπω αισθητή μείωση της παρουσίας τους από την επόμενη σεζόν σε όλες τις εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κι όμως είναι αλήθεια – Αυτή η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ στην ΕΡΤ!

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου – Η ανάρτηση του Τοκάκη για το νεκρό αδερφό του