in ,

CuteCute LOLLOL CryCry

Όταν ο Ατζούν «έφαγε» τον Κιμπουρόπουλο μετά την άλωση του ΣΚΑΪ 

Μνήμες 2017 ξύπνησε η χθεσινή εμφάνιση του Ατζούν Ιλίτζαλι στη χώρα μας. Ήταν στις 28 Ιουλίου ήταν μετά τα 70αρια του πρώτου «Survivor» του τούρκου παραγωγού στην Ελλάδα «έσκασε» μια μιντιακή βόμβα μεγατόνων.

 

Η αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου Κώστα Κιμπουρόπουλου από τον ΣΚΑΪ που είχε εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια για το κανάλι και είχε φέρει τη συνεργασία με τον Ατζούν.

  • «Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας  για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή  ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του  ΣΚΑΪ  Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας. Ο ΣΚΑΪ  ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του. Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του» ανέφερε τότε η ανακοίνωση.

 

Τι είχε συμβεί στο παρασκήνιο;

 

  • Ο Κιμπουρόπουλος παίρνοντας με το ζόρι το «Survivor» μετά το βέτο του Ατζούν ότι το ριάλιτι επιβίωσης πάει πακέτο με το «The Voice» πίστεψε ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει παταγωδώς. Έτσι αποδέχθηκε όλες τις οικονομικές ρήτρες που ζήτησε ο Ατζούν.

 

Την πάτησε καθώς σε μια περίοδο που Ελληνικό κανάλι είχε να δει τέτοια νούμερα τηλεθέασης από τότε που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα αποκόμισε ελάχιστα κέρδη με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στην τσέπη του Ατζούν.

 

Λίγες εβδομάδες μετά επέστρεψε στο κανάλι η Εύη Κουτσαυτάκη αναλαμβάνοντας Διευθύνουσα Σύμβουλος, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Ήταν η πρώτη που κατάφερε να κατεβάσει τις απαιτήσεις του Ατζούν προς τα κάτω παρά την άλωση στους πίνακες τηλεθέασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το σχόλιο του Γρηγόρη Λέων για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι – «Τελικά, πεθαίνεις από κεταμίνη»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Καμπούρη – «Πέρασα βαριά επιλόχειο κατάθλιψη…Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος»