in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί για εντέκατη σεζόν στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς. Και πλέον θεωρείται από τα μακροβιότερα πρόσωπα στην ενημέρωση του σταθμού και σήμα κατατεθέν του ενημερωτικού του καναλιού.

  • Κι όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ακριβώς έτσι… 2011 ο Γιώργος Αυτιάς έχει το καθημερινό πρωινό στο Alter και είναι πρώτο σε τηλεθέαση. Το κανάλι όμως κλείνει.

Για λίγους μήνες ο δημοσιογράφος μετακινείται στον τηλεοπτικό σταθμό Extra της Κύπρου ενώ φήμες της εποχής έλεγαν ότι είχε δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση από το Mega γνωρίζοντας όμως τα οικονομικά προβλήματα που είχαν ξεκινήσει ήδη στο κανάλι δεν πήρε την απόφαση να πάει εκεί.

Μεσούσης της σεζόν ήρθε η μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Τον Ιανουάριο του 2012.

«Ο Γιώργος Αυτιάς εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα ενισχύσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» θα ξεκινά στις 6.45 το πρωί και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα ΣΚΑΪ» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές. Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη».

Ο δημοσιογράφος δήλωσε τότε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΣΚΑΪ με ενέταξε στο δυναμικό του». Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνης της εποχής κάποια πρόσωπα που ήταν τότε στον ΣΚΑΪ αλλά όχι σήμερα αντέδρασαν στην μεταγραφή του.

Με τα χρόνια ο δημοσιογράφος κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά να είναι σήμερα σημείο αναφοράς για το ενημερωτικό.  Αυτά γιατί σε αντίθεση με άλλους… εμείς θυμόμαστε πολύ καλά. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Ιεράπετρα – Συναγερμός για καύσιμη ύλη στην περιοχή

Τραγικό… Ο Βασάλος ξεκαθαρίζει σε συζητήσεις πως ενδιαφέρεται μόνο ως κεντρικός…