in ,

CuteCute CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν η Στάη συνάντησε την Τρέμη. Ο Γουλανδρής και…

Ήταν έκπληξη! Το τρέϊλερ του Open με Όλγα Τρέμη και Έλλη Στάη μαζί. Καθώς η συγκεκριμένη άσπονδη φιλία των δύο κραταιών ανκοργούμαν έχει συζητηθεί πολύ.

Εξαιτίας φυσικά του Μιχάλη Γουλανδρή.

  • Ο εφοπλιστής είχε σχέση με την Όλγα Τρέμη και μετά το τέλος αυτής γνωρίστηκε και παντρεύτηκε την Έλλη Στάη. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Και μαθαίνω πως οι δύο κυρίες ρωτήθηκαν από το Open για να παίξει το διπλό πλάνο με σπλιτ στο εκλογικό τρέϊλερ. Εχουν συνεργαστεί και είναι κάτι το οποίο δεν θυμούνται πολύ.

  • Το φθινόπωρο του 2006 η Στάη τα σπάει με τον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο το κεντρικό δελτίο.

Η ρήξη ήταν τέτοια που οδήγησε την δημοσιογράφο σε δικαστική διαμάχη με το κανάλι την οποία και η Στάη κέρδισε.

  • Τον Φεβρουάριο του 2007 η Στάη μετακομίζει στο Mega. Ως παρουσιάστρια του talkshow «Ελλη» και σχολιάστρια του δελτίου. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στο δελτίο εξαιτίας των δημοσιευμάτων της εποχής που αναφέραν πως η Στάη θα αντικαταστήσει την Τρέμη.

Δεν έγινε ποτέ και η Στάη πήγε στον Alpha για δίδυμο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα κάτι που επίσης δεν πήγε καλά. Το καλοκαίρι του 2014 λίγο πριν το τέλος του παλιού Mega τα δημοσιεύματα οργιάζουν και πάλι πως η Στάη θα αντικαταστήσει την Τρέμη στο δελτίο.

  • Η Τρέμη φεύγει για λίγο δίνοντας τη θέση της στη Σαράφογλου και επιστρέφει. Τότε σε συνέντευξή της στο Θέμο Αναστασιάδη η Στάη είχε επιβεβαιώσει πως είχε και πάλι πρόταση για τις ειδήσεις του Mega αλλά την αρνήθηκε.

Η επιστροφή της στο Open ήταν επίσης έκπληξη αφού αποχώρησε από το κανάλι το 2019. Είναι ιντριγκαδόρικη η συνύπαρξη Τρέμη – Στάη στην εκλογική βραδιά τουOpen και ίσως κρύβει και άλλες ειδήσεις… Θα επανέλθω…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Φαρμάκη αποκαλύπτει – Γιατί οι άντρες θέλουν να κάνουν σ3ξ μαζί της…

Κατάντια – Τουρίστρια στην Κρήτη τα κατεβάζει και κατουράει πάνω σε ταξί (Βίντεο)