in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν η Ρούλα έβγαζε ζωντανά σόου το Πάσχα πριν 27 χρόνια  

Σήμερα μπορεί να φαντάζει απίστευτο ακόμη και για μαγνητοσκοπημένα προγράμματα όμως τότε τα κανάλια είχαν την πολυτέλεια για λαμπερά ζωντανά σόου κάθε στιγμή του χρόνου. Βλέπετε ακόμη και αν έπεφτε η τηλεθέαση δεν ενδιέφερε κανέναν καθώς υπήρχαν λεφτά στη διαφημιστική αγορά… Πολλά λεφτά για ξόδεμα…

 

  • Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Πασχαλινό «Σπίτι με το Mega» την Γλυκερία και την Μελίνα Ασλανίδου.

 

Πριν ακριβώς 27 χρόνια το Πασχαλινό «Μπράβο» του 1996 στο Mega ήταν πραγματικά μια υπερπαραγωγή με πολύ ακριβά κοστούμια σκηνικά και άπειρα πρόσωπα να παρελαύνουν από τη συχνότητα του σταθμού.

Η Ρούλα υποδέχθηκε το κοινό με μια πορτοκαλί τουαλέτα φορώντας στη συνέχεια ένα κόκκινο κοστούμι. Μεταξύ των καλεσμένων όλο το καστ της σειράς «Εμείς και Εμείς», η τότε παρουσιάστρια του πρωινού του Mega «Μεταξύ μας» Σοφία Βόσσου, η Βίκυ Μιχαλονάκου, η Σόφη Ζαννίνου, η Μαρία Ιωαννίδου, η αξέχαστη Τζέση Παπουτσή που έφυγε πρόωρα η Αγγελική Νικολούλη και στο τέλος η Κωνσταντίνα που τότε ήταν πρώτο όνομα της νύχτας. Άλλες εποχές, άλλα μπάτζετ, άλλη Ελλάδα….

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

    • Εσύ είσαι το μόνο τρολ της υπόθεσης. Αν σε ενοχλούν οι ευχές και τα συλλυπητήρια και όχι άλλα προκλητικά που γράφονται, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα και δεν σου φταίνε οι άλλοι γι’ αυτό.
      ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
      Περαστικά σου!

Θάνος Καληώρας – «Με κυνηγούσε, με παρακολουθούσε… αρρωστημένη περίπτωση»

To FBI προειδοποιεί – Mην φορτίζετε το κινητό σε δημόσιες θύρες USB