in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν η Μενεγάκη έφυγε από τον ΑΝΤ1

Όλες οι εκπομπές με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega θυμήθηκαν την εβδομάδα που τελείωσε την αποχώρησή της από τον Alpha.

 

Όμως αυτή από τον ΑΝΤ1 ήταν πιο ηχηρή. Ήταν 2004 και τη ηγεσία του προγράμματος του ΑΝΤ1 μοιράζονται δύο πρόσωπα: Ο Γιάννης Λάτσιος από τη θέση του διευθυντή περιεχομένου και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη διευθύντρια προγράμματος.

 

 

  • Φαινομενικά η σχέση καλά αλλά πάντα στο παρασκήνιο με αντιπαλότητες. Η σεζόν 2004 – 2005 δεν ήταν καλή για τον ΑΝΤ1.

 

Λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς ο Γιάννης Λάτσιος τότε σύζυγός της Ελένης Μενεγάκη απομακρύνεται από το Μαρούσι εξαιτίας των επιλογών του στο πρόγραμμα με αιχμή του δόρατος το ριάλιτι «Mission» που οδήγησε το κανάλι στο ΕΣΡ αλλά και την πτώση του «Πρωινού Καφέ» στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης πίσω από το Mega, εξαιτίας της άρνησης του ζευγαριού να προχωρήσει τότε σε ανανέωση της πρωινής εκπομπής.

 

  • Την επόμενη μέρα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων βγήκαν με πηχυαίους τίτλους του τύπου «Στον αέρα η Ελένη». Η ίδια ζήτησε ευγενικά να μην ταυτίζουν την καριέρα της και αυτή του συζύγου της ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα ο Λάτσιος μετακόμισε στον Alpha στη θέση του Γενικού Διευθυντή προγράμματος και πρώτο να τον ακολουθεί τον «Mr Reality» τότε του ΑΝΤ1 Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

Αμέσως ξεκίνησαν και οι φήμες για τη Μενεγάκη οι οποίες επιβεβαιώθηκαν στο τέλος εκείνης της σεζόν.

 

  • Στον τελευταίο της «Πρωινό Καφέ» το καλοκαίρι του 2005 η παρουσιάστρια ανέφερε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ στην τηλεόραση, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε στην τηλεόραση -λέω- και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες… Εγώ θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που για 10 χρόνια με φιλοξένησε, με αγκάλιασε, με βοήθησε, με προώθησε, ότι θέλετε πείτε, μέσα είναι όλα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη συνεργασία» ήταν κάποια από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

 

Λίγες εβδομάδες μετά ακολούθησε η ανακοίνωση της μεταγραφής Μενεγάκη στον Alpha που χρόνια αργότερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κλείστηκε από τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο του Alpha Τζώνη Καλημέρη και όχι από τον πρώην συζυγό της. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σφοδρή καταιγίδα στο Πήλιο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Μηλιές και Ζαγορά

Γιατί η απολέπιση βοηθά στο τοπικό πάχος