in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Ο Μουτσινάς, το Open, o ΣΚΑΪ και τα 50.000 ευρώ

Ιούλιος 2019. Λίγο μετά από την νίκη και τότε του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές και στη συνέχεια στις Εθνικές Εκλογές.

  • Το Open «αιμορραγεί». Τα δύο μεγάλα στελέχη δηλαδή Καλημέρης – Μαραγκουδάκη έχουν ήδη αποχωρήσει με την δεύτερη να κατευθύνεται και πάλι στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τότε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Καναλιού.

Δίδυμο στο πρόγραμμα τότε του καναλιού του Φαλήρου ο Λοϊζος Ξενόπουλος (τώρα ΑΝΤ1+) και ο Χρήστος Κόμπος (τώρα Alpha).

  • Στο Open αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος ο Νίκος Κάλης ο οποίος καταστρέφει ότι έχει μείνει και βεβαίως δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Νίκο Μουτσινά. Ο Νικολάκης με πρόταση από τον ΣΚΑΪ αποφασίζει να σπάσει το συμβόλαιό του και να μετακινηθεί στο Φάληρο.

Τα δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο για χαμηλή ρήτρα 50.000 ευρώ που καλύφθηκε από τον ΣΚΑΪ ενώ στην πορεία λέγεται πως έγιναν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του παρουσιαστή από το Open.

Η μεταγραφή δεν εμποδίστηκε. Τελικά τον Σεπτέμβρη του 2019 βγήκε ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ που ανέφερε:

«Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να διαταράξει την κοινή ησυχία! O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 15.00-17.00, θα εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και θα παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι».

Από τη δεύτερη κιόλας χρονιά ξεκίνησαν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών.

  • Ωστόσο το καλοκαίρι του 2021 ο Νίκος Μουτσινάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ παίρνοντας μάλιστα και αύξηση στις αποδοχές του. Χθες ήρθε και το τέλος.

Με το κανάλι να αναφέρει: «Νικόλαε, Βάνια, Alcatrash και ομαδάρα, η καναλάρα σας ευχαριστεί και σας εύχεται τα καλύτερα! Εις το επανιδείν!». Το τελευταίο ακούγεται απλά ως ευχή και μόνο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η άγνωστη κόντρα Μπλέτσα – Δούση … και το σχόλιο Μητσικώστα

Ο καιρός σήμερα – Ο Ιούλιος μπήκε με αρκετή ζέστη αλλά το βράδυ…