in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Ο λαμπερός γάμος Κούγια – Βατίδου το μακρινό 2001

Μεγάλος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες με τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια για τη νέα του σύντροφο.

 

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Αλλά από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Είναι το ίδιο, όταν και εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους. Έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου στον Αλέξη Κούγια για τη νέα του σύντροφο» ανέφερε επί λέξει η πρώην μοντέλα  κάνοντας ντόρο στο διαδίκτυο.

 

 

  • Το ζευγάρι χώρισε με μάλλον επεισόδιο το 2007 ωστόσο έξι χρόνια νωρίτερα το 2001 ο γάμος του είχε αφήσει εποχή στην κοσμική Αθήνα και είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά και τις εφημερίδες της εποχής.

 

Το ζευγάρι είχαν παντρευτεί στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι με 1000 καλεσμένους! Η διακόσμηση της εκκλησίας συμπεριελάμβανε ακόμη και κρύσταλλα Swarovski ενώ η Εύη Βατίδου είχε φτάσει στην εκκλησία με μια λευκή Ρολς Ρόις!

 

Πρώτος βέβαια είχε φθάσει ο Αλέξης Κούγιας αποβιβαζόμενος από μια μαύρη μεγάλου κυβισμού Mercedes. Εντύπωση τότε είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ο ποινικολόγος επέλεξε την ημέρα του γάμου του να μην φορέσει ούτε γραβάτα ούτε παπιγιόν αλλά μόνο ένα μαύρο σακάκι με λευκό μεταξωτό πουκάμισο.

 

  • Το νυφικό της Εύης Βατίδου ήταν δημιουργία του πρόωρα χαμένου Μιχάλη Ασλάνη και κεντημένο με Swarovski.  

Το ζευγάρι πάντρεψε ο τότε Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης και νυν Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Το παρόν στο γάμο είχαν δώσει μεγάλα ονόματα του επιχειρείν, της πολιτικής ζωής, της δημοσιογραφίας και της showbiz. Μετά την πολυτελή δεξίωση είχε κλειστεί η Προεδρική σούϊτα πεντάστερου ξενοδοχείου για να υποδεχθεί τους νεόνυμφους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ασπρόπυργος ΤΩΡΑ – Άδειαζε σπίτια και το… διασκέδαζε η συμμορία

Παιανία – Συνελήφθη γυναίκα αράχνη με… 38 καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος της