in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν: Ο κύκλος των χαμένων στελεχών του Open. Ποιοι πήγαν, πήραν και απήλθαν…

Καζάνι που βράζει είναι το Open με τον κόσμο να μην μπορεί πλέον να κρύψει την ανησυχία του για όλα όσα συμβαίνουν στο κανάλι… Πλέον το σενάριο της πώλησης είναι το πλέον αισιόδοξο.

  • Τα άλλα σεβόμενος τους συναδέλφους προς το παρόν δε θα τα γράψω. Διαρκείς παλλινωδίες, πειράματα, αλλαγές στρατηγικών παραγοντισμοί και βέβαια η άγνοια κάποιων για την ελληνική τηλεοπτική αγορά οδήγησαν το κανάλι εδώ που είναι σήμερα.

Από το αρχείο που ανέσυρα τον «κύκλο» των χαμένων στελεχών που είναι από τα πλέον γνωστά ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης. Το 2017 το Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη πωλείται στον Ιβάν Σαββίδη μετά από μια μεγάλη μεταβατική περίοδο εκείνης της χρονιάς μετονομάζεται σε Open.

  • Μια πανάκριβη επένδυση σε εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες ξεκινά.

Θα αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα καλοκαίρι του 2018 καθώς παρά τα στελέχη και τις μεγάλες μεταγραφές το κανάλι δεν καταφέρνει να μπει «σφήνα» στους μεγάλους στην τηλεθέαση.

  • Στις 14 Ιουνίου του 2019 αποχωρεί από το κανάλι ο CEO Τζώνη Καλημέρης και τρεις μέρες μετά η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στη θέση του παραμένει ο διευθυντής ειδήσεων Δημήτρης Μιχαλέλης που θα αποχωρήσει από το κανάλι στις 9 Απριλίου του 2020 δίνοντας τη θέση του στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που παραμένει μέχρι και σήμερα.

  • Την θέση του διευθυντή προγράμματος μετά την Μαραγκουδάκη θα αναλάβει ο Νίκος Κάλης. Αποδείχθηκε σύντομη η θητεία του καθώς πριν ολοκληρωθεί εκείνη η σεζόν στις 11 Μαϊου του 2020 ανακοινώνεται η αποχώρησή του.

Λίγο περισσότερο από έναν χρόνο κράτησε η θητεία της Μαρίας Σαγανά στη διεύθυνση προγράμματος του Open. Αποχώρησε στις 11 Αυγούστου του 2021.

  • Λίγους μήνες νωρίτερα από τον σταθμό μαζί με τις παραγωγές του αποχώρησε ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης που για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε κυριολεκτικά ο στιλοβάτης του τηλεοπτικού σταθμού.

Μετά από ένα διάστημα που η διεύθυνση προγράμματος του Open ήταν επί της ουσίας ακέφαλη τον Δεκέμβριο του 2021 αναλαμβάνει καθήκοντα η Χρύσα Μασούρου.

  • Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα πρόεδρος του Δ.Σ του καναλιού αναλαμβάνει ο Γιάννης Λάτσιος με μια θερμότατη ανακοίνωση. Φυσικά και όσα είχε πει η ιδιοκτησία του σταθμού για άνοιγμα του μπάτζετ δεν ίσχυσαν ποτέ.

Με την κατάσταση να είναι πιο δύσκολη όσο ποτέ άλλοτε η Χρύσα Μασούρου παραιτήθηκε στις αρχές Απριλίου για να ακολουθήσει έναν μήνα μετά ο Λάτσιος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτή είναι η 14χρονη που αυτoκτόvησε στο σχολείο – Την βρήκε η καθαρίστρια

Σοκ στο Ελληνικό βόλεϊ – Νεκρή η προπονήτρια Χρυσούλα Κατριλιώτη