in ,

OMGOMG

Βουτιά στο παρελθόν – Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Πολύς ντόρος έγινε χθες με την επανεμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Στο «Πρωινό Σου Σου» στο Open που εξασφάλισε την παρουσία της δημοσιογράφου μετά από πολύ καιρό.

  • «Στο Πάμε Πακέτο λύτρωνα ανθρώπους από μεγάλα ζητήματα ζωής.Η τηλεόραση έχει αλλάξει πλέον, έχει γίνει τρομακτική, υπάρχει τοξικότητα. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαι εκτός τηλεόρασης αυτό το μεγάλο διάστημα. Νιώθω ότι δεν είμαι πια συμβατή με όλο αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση», είπε η δημοσιογράφος.

 

Και οι περισσότεροι ανέτρεξαν στα πολύ πρώιμα της χρόνια στην τηλεόραση όταν έκανε τη ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες του «Καλημέρα Ελλάδα». Αυτό φυσικά δεν ήταν το ντεμπούτο της δημοσιογράφου στην τηλεόραση.

 

  • Η πρώτη εμφάνιση έγινε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα πριν ανοίξει καν ο πρώτος σταθμός στην Αθήνα που ήταν το Mega. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε την καριέρα της από το «TV 100» τον πρώτο επί της ουσίας μη κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

 

Τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε τη λειτουργία του επί κυβέρνησης Τζανετάκη στις 31 Δεκεμβρίου του 1988. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τότε ήταν ο Νεοδημοκράτης Σωτήρης Κούβελας.

 

  • Η 20χρονη τότε Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παράλληλα έκανε και την αρχισυνταξία.

 

Δελτίο ειδήσεων που βέβαια δεν είχε ούτε πλάνα ούτε βίντεο αλλά μόνο την εκφώνηση των ειδήσεων όπως δηλαδή στο ραδιόφωνο. Αν και για να σταματήσει η λειτουργία του καναλιού είχαν επέμβει τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη αυτό δεν έγινε ποτέ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τέλος τα ζώδια από το «Πρωινό»; Το παρασκήνιο των τελευταίων εβδομάδων…

Καιρός – Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη το Σάββατο, «θερμή εισβολή» από την Κυριακή