in ,

LoveLove OMGOMG

Βουτιά στο παρελθόν – Η πρώτη ταινία που αποθεώθηκε ο Γαρδέλης

Είναι λυπηρά πραγματικά τα νέα για το Σταμάτη Γαρδέλη. Είδωλο της δεκαετίας του ’80 και γιγαντοαφίσα σε πολλά κοριτσίστικα δωμάτια κάποια στιγμή χάθηκε από τη δημοσιότητα.

 

 

  • Επέστρεψε μέσω των ριάλιτι εμφανώς αλλαγμένος στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή με τη νοσηλεία του στο Δαφνί για ψυχιατρικούς λόγους.

Ποια όμως ήταν η ταινία που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο;

 

Τα «Τσακάλια» του Γιάννη Δαλιανίδη.

  • Ήταν η περίοδος που ο γνωστός σκηνοθέτης ξεκινήσουμε τις νεανικές κοινωνικές ταινίες της εποχής που καταπιάνονταν με θέματα σοκ τότε για την Ελληνική κοινωνία όμως η παραβατικότητα σε νεαρή ηλικία και η χρήση ναρκωτικών. Για τα «Τσακάλια» επέλεξε στους ανδρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον 21χρονο τότε Σταμάτη Γαρδέλη.

 

Η πτώση του Ελληνικού κινηματογράφου βέβαια ήταν γεγονός. Η ταινία όμως έκανε επιτυχία καθώς τη σεζόν 1981-1982, έκοψε 227.581 εισιτήρια και ήρθε 3η ανάμεσα στις 45 ταινίες της σεζόν.

 

Ο Γαρδέλης από άγνωστος δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στους δρόμους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι ακολούθησαν και οι άλλες επιτυχίες που ήρθαν σε εκείνη τη δεκαετία η οποία ήταν και η μόνη ουσιαστικά που έκανε καριέρα στην λεγόμενη «Πρώτη γραμμή».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγνώριστη σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα 12 χρόνια μετά τους “Ράδιο Αρβύλα” – Γιατί χάθηκε από την τηλεόραση!

Σοκ στην Πάτρα – Ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή σε σχολείο. «Το παιδί φοβάται να βγει στα διαλείμματα»