in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Η μετακόμιση Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και η ξαφνική αποχώρηση της Μαρία Χούκλη

Μέσα στις επόμενες μέρες ανανεώνεται η συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1.

 

  • Για δύο ακόμη χρόνια και για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και του «Ενώπιως Ενωπίω».

 

 

Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες τηλεοπτικές του μεταγραφές ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν πήγε στον ΑΝΤ1 στην αρχή τηλεοπτικής σεζόν αλλά μεσούσης αυτής.

  • Ήταν στις 30 Ιανουαρίου του 2017 όταν ο δημοσιογράφος παρουσίασε το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η συμφωνία είχε οριστικοποιηθεί από τα τέλη του 2016 ωστόσο κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό.

 

Μάλιστα η τότε κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου Μαρία Χούκλη έμαθε λίγες μέρες νωρίτερα και ενώ είχε ενεργό συμβόλαιο την αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίαση του δελτίου.

  • Υπήρξε σχετική αναταραχή και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου προτάθηκε στη Μαρία Χούκλη είτε να μετακομίσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ή να αναλάβει θέση συμβούλου στο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού.

 

Η δημοσιογράφος αρνήθηκε τότε και τις δύο προτάσεις. Τελικά αποχώρησε με συναινετικό διαζύγιο από τον ΑΝΤ1 με τις πληροφορίες εκείνης της εποχής να αναφέρουν πως της δόθηκε μια αποζημίωση υψηλότερη από αυτή που δικαιούταν ως αναγνώριση της καλής συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών για έξι χρόνια.

 

  • Η Μαρία Χούκλη εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου του 2017.

 

Ήταν και η τελευταία της συνεργασία σε μόνιμη βάση με τηλεοπτικό σταθμό καθώς μετά τις εκλογές του 2019 ανέλαβε ειδική σύμβουλος στο Επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τύρναβος ΤΩΡΑ – Συνελήφθη 82χρονος που που προσπάθησε να προσεγγίσει 10χρονη

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα