in ,

CryCry LOLLOL

Βουτιά στο παρελθόν – Η κατάρα της μεσημεριανής ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ. Καμία εκπομπή δεν στέριωσε…

Στην πολύ δύσκολη ζώνη 12.00 – 14.00 μετακομίζει την επόμενη σεζόν η Φαίη Σκορδά. Όλο το παρασκήνιο το διαβάσατε νωρίτερα. Αναμένεται μια πολύ δύσκολη χρονιά για την παρουσιάστρια απέναντι από τη σαρωτική Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές. Καμία μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ που να αφορά την ψυχαγωγία δεν έχει στεριώσει μέχρι σήμερα…

 

Πάμε να τα θυμηθούμε:

 

  • Σεπτέμβριος 2013. Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει στη μεσημεριανή του ζώνη το «Excellent» της Χριστίνας Λαμπίρη. Τα νούμερα από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα χαμηλά. Η εκπομπή μετατρέπεται σε Infotainment χωρίς να καταφέρει να ανακάμψει… Αρχές της Άνοιξης τόσο η εκπομπή όσο και η Χριστίνα Λαμπίρη αποτελούν παρελθόν για το κανάλι.
  • Την επόμενη σεζόν την ψυχαγωγία αναλαμβάνει ένα νέο δίδυμο: Μάκης Πουνέντης και Μαρία Ηλιάκη με την εκπομπή «Αυτά είναι». Αυτή η εκπομπή διήρκησε ακόμη λιγότερο καθώς ξεκίνησε φθινόπωρο του 2014 αλλά κόπηκε τον Γενάρη του 2015.
  • Μετά από ένα διάλειμμα το 2018 η Τατιάνα Στεφανίδου αναλαμβάνει το «Μαζί σου». Πηγαίνει ικανοποιητικά στο γενικό σύνολο αλλά στο δυναμικό κάνει μονοψήφια.
  • Την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια παίρνει δυσμενή μετάθεση για το Σαββατοκύριακο και το καλοκαίρι του 2020 αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Το 2018 βγαίνει στον «αέρα» και το «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου που στη συνέχεια έγινε «Eδώ Survivor» με πολύ μέτρια αποτελέσματα.
  • Το φθινόπωρο του 2019 ανακοινώνεται μετά βαϊων και κλάδων η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα με την εκπομπή «Μεσημέρι» στο δίωρο 12.00 – 14.00. Χαμηλά τα νούμερα από την πρώτη στιγμή και το θέμα με το ΕΣΡ δίνει τη χαριστική βολή. Η εκπομπή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και λίγους μήνες αργότερα ο Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1.
  • Καλοκαίρι του 2020 γίνεται και η μεταγραφή της Μαλέσκου. Μέτρια προς χλιαρά τα νούμερα του «Love It» την πρώτη σεζόν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την δεύτερη χρονιά η εκπομπή πήγε ακόμη χειρότερα με αποτέλεσμα τη σεζόν που τελειώνει τώρα η παρουσιάστρια να μείνει εκτός τηλεόρασης.

 

Ποιες εκπομπές πήγαν καλά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ; Μόνο το «Survivor Panorama» την πρώτη χρονιά με την Ελεωνόρα Μελέτη (2017) λόγω φυσικά της φόρας που είχε το ριάλιτι με τα 60αρια στη βραδινή ζώνη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έβρος – Ο στρατός στήνει φράχτη 100 μέτρων απέναντι από τη Νέα Βύσσα

Μπέττυ Μαγγίρα – Ο κρυφός «άσσος» του ΑΝΤ1 για το «5χ5»;