in

OMGOMG

Βουτιά στο παρελθόν – Αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη

Πολύ μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες μέρες για την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη και κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες σας μετέφερα εδώ:

https://nassosblog.gr/2023/06/onotisithessalonikikaita100-akykloforitatragoudiaapokleistiko/

 

Πάμε μαζί να θυμηθούμε την τελευταία του εμφάνιση η οποία σίγουρα δεν είναι αυτή που ο ίδιος ήθελε. Η τελευταία μέρα του Νοέμβρη του 2020 ήταν για τον άλλοτε «βασιλιά της πίστας» δραματική.

  • Ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε με χειροπέδες στα χέρια και μάσκα στο πρόσωπο να καταφτάνει στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Δεν έκανε δηλώσεις.

Είπε μόνο ένα ειρωνικό «Εγκληματίας» την ώρα που προσερχόταν στο δικαστικό μέγαρο προσθέτοντας: «Δεν θέλω να πω τίποτα γιατί θα πω κάτι άσχημο». Την προηγούμενη μέρα είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αφέθηκε ελεύθερος.

Ήταν η περίοδος της καραντίνας, με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης. Τότε, ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ερωτήθηκε για το πώς βρέθηκε από το Λαγονήσι όπου έμενε τότε στο Ελληνικό, αλλά και γιατί υπήρχε στο αυτοκίνητό του ένα όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Όπως ήταν φυσικό το θέμα βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας και τα σχόλια πολλά. Έκτοτε απόλυτη σιωπή… Να δούμε πως και με ποιο τρόπο θα σπάσει…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλυμπος – Νεκρός ο 43χρονος αγνοούμενος. Έμπειρος οδηγός φαραγγιών από τη Λάρισα (Φωτο)

Για πρώτη φορά δείτε γυμνό το στήθος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου