in

OMGOMG AngryAngry

Βούλιαξε πλωτό κλαμπ λόγω πολυκοσμίας στο Βελιγράδι – Σύλληψη 3 ατόμων, ο ένας Έλληνας

Τρία άτομα συνελήφθησαν, ανάμεσά τους κι ένας Ελληνας, για τη βύθιση του γνωστού πλωτού κλάμπ του Βελιγραδίου Freestyler το βράδι της πρωτοχρονιάς στη διάρκεια ενός πάρτι. Οι τρεις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 1 έως 8 χρόνια.

Το Freestyler άρχισε να βυθίζεται λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μετά την άφιξή του το 2023. Η σχεδία ήταν νηολογημένη για 220 άτομα αλλά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με σερβικά μέσα είχαν μπει στο κλαμπ τουλάχιστον 400 άτομα, με κάποιους να ανεβάζουν τους θαμώνες στους 500 ως 600. Οι εγκαταστάσεις του κλαμπ Freestyler δεν άντεξαν από την πολυκοσμία, με αποτέλεσμα η πλωτή πλατφόρμα να γεμίσει νερά από τον ποταμό Σάβα. Πλάνα με έντρομους πολίτες που έτρεξαν για να αποφύγουν το νερό κατέκλυσαν τα social media. Η παρέμβαση των εργαζομένων ήταν έγκαιρη και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. «Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε.

Το κτίριο έγειρε και μετά άρχισε να μπαίνει νερό. Ήταν τρομακτικό, άρχισαν τα ουρλιαχτά. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε προς την έξοδο, ο ένας μετά τον άλλον«, ανέφερε γυναίκα που ήταν παρούσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κλάμπ βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητική δημοσιότητας. Το Φεβρουάριο του 2021 είχε γίνει στο κλαμπ μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα πλαίσια εξάρθρωσης εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών. UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen Τέσσερα χρόνια νωρίτερα προς τα τέλη Φεβρουαρίου 2017, άγνωστοι προσέγγισαν το «Freestyler» με σκάφος από το ποτάμι και του έβαλαν φωτιά. Η σχεδία κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, αλλά αργότερα ξαναχτίστηκε. Είναι ενδιαφέρον ότι το ίδιο βράδυ μια βόμβα «μολότοφ» πετάχτηκε σε άλλο εστιατόριο αυτού του τύπου, τη σχεδία «Tilt», που βρίσκεται στην άλλη όχθη του Σάβα..

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους», λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου βιάστηκε ο 15χρονος

Πάτρα – Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό με τον «καμμένο» Ρομά. Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση