in

LoveLove

Βούλα ΤΩΡΑ – Εκτός κινδύνου ο 16χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό. Τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.

Διέφυγε τον κίνδυνο ο νεαρός που δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες διερχόμενο αυτοκίνητο τον πλησίασε κι ένας άνδρας πυροβόλησε προς το μέρος του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την περίεργη αυτή υπόθεση, πήραν μια πρώτη άτυπη κατάθεση από το παιδί, αλλά και από τους γονείς του, δηλώνοντας άπαντες άγνοια για τα κίνητρα του δράστη.

Ο 16χρονος ήταν μαζί με έναν φίλο του όταν κάποιος τους πλησίασε γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (24/3), βγήκε από το αυτοκίνητό του, τους πήρε στο κυνήγι και τους πυροβόλησε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου εντόπισαν και συνέλεξαν έναν κάλυκα, που εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να αντληθούν στοιχεία.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα με τα δύο παιδιά ενώ αναζητούν και πιθανούς μάρτυρες από το σημείο της επίθεσης.

  • Λέγεται επίσης ότι οι γονείς των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση, είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν καμία υποψία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το αιματηρό περιστατικό.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

25η Μαρτίου – Σε εξέλιξη η παρέλαση στο Σύνταγμα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 Μιχάλης Κεφαλογιάννης – «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί φιρί»