in

OMGOMG

“Βόμβες” από πρώην πρόεδρο του ΟΑΚΑ – «Έπεφτε σίδερο 80 κιλών και βάζαμε… βίδες»

Αποκαλυπτικός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία πολλά χρόνια το στέγαστρο του ΟΑΚΑ, τόσο στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όσο και σε άλλους χώρους, στους οποίους έχουν βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι.

Τo 2009 παραδόθηκε οριστικά και πλήρως στο ελληνικό Δημόσιο το στέγαστρο Καλατράβα και το 2019 εστάλη επιστολή στον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού από την κατασκευάστρια εταιρεία, που υπεδείκνυε ακόμη και ποια σημεία έπρεπε να ελεγχθούν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα», ο ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο οποίος όπως ανέφερε ανέλαβε Πρόεδρος του ΟΑΚΑ το 2011-2012 και ήταν Πρόεδρος του ΟΑΚΑ για περίπου 4,5 χρόνια, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα στέγαστρα τόσο στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όσο και στην «Αγορά» και άλλους χώρους.

«Όταν ανέλαβα την προεδρία του ΟΑΚΑ, ήρθαν οι τεχνικοί και μου είπαν ότι έχει λήξει η σύμβαση ελέγχου του στεγάστρου Καλατράβα», ανέφερε αρχικώς.

«Έμπαιναν βίδες στα σίδερα που έπεφταν! Στην στοά Καλατράβα, η γέφυρα στηρίζεται σε μπετά, δεμένα στις άκρες με βίδες. Με τους σεισμούς και με τον αέρα κάποιες βίδες «έκοβαν». Κάποια ημέρα κρέμασε και έμεινε 60 πόντους από το έδαφος, από εκεί που περνούσε ο κόσμος!», είπε ο κ. Γαλακτόπουλος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Καράβας για Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι έχει βιώσει, δεν υπήρχε κανένα είδος…»

Φονικό στα Γλυκά Νερά – «Ουδέποτε ο Αναγνωστόπουλος έγραψε την επιστολή», λέει ο δικηγόρος του