in ,

CryCry LOLLOL CuteCute

Βόμβα – Πωλητήριο στο Open αλλά με υψηλό τίμημα. Όλο το παρασκήνιο…

Φαίνεται πως τελικά η ώρα πλησιάζει. Η επένδυση που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στα Ελληνικά μίντια δεν ήταν αυτή που ο ίδιος ήθελε.

  • Το «Εθνος» και το «Έθνος της Κυριακής» δεν υπάρχουν πια ενώ το site είναι πολύ μακριά από την πρώτη εικοσάδα των ενημερωτικών sites της χώρας. Την ίδια στιγμή το Open παρά τη μεγάλη επένδυση που έγινε από τότε που αγοράστηκε και μετονομάστηκε το Epsilon δεν κατάφερε ποτέ να έχει ουσιαστικά επιρροή στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Αντίθετα πλέον καταγράφει τηλεθέαση ίδια με αυτή της ΕΡΤ1. Στο παρασκήνιο φημολογείται πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει οριστικά από τα Ελληνικά media πωλώντας όλα τα μέσα. Η επαφή που έγινε για το Open πριν λίγο καιρό δεν πήγε καλά καθώς με τον υποψήφιο επενδυτή υπήρχε πολύ μεγάλο χάσμα στο οικονομικό ζήτημα.

Το όλο θέμα όπως μου λένε αξιόπιστες μιντιακές πηγές αναμένεται να τελειώσει οριστικά μετά τις εκλογές. Μάλιστα εφόσον υπάρξει τελικά ενδιαφερόμενος αγοραστής και κλείσει η συμφωνία δεν αποκλείεται το κανάλι να μετονομαστεί για μια ακόμη φορά καθώς το brand name Open δεν συνδέθηκε με επιτυχίες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γιάννης Καψάλης – «Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά»

Σε αναμονή η Μοιραράκη για το «Cash or Trash» – Τι περιμένει;