in

«Βόμβα» Πλεύρη – Υποψήφιος κόμματος ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή σταθμάρχη

«Μου βγάζει μια τεράστια υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σκοπιμότητα» σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον Alpha, σχετικά με την αναρρωτική άδεια ενός μήνα που έλαβε ο επιθεωρητής σταθμάρχης την επομένη του δυστυχήματος στα Τέμπη.

  • «Αν εμπλέκονται γιατροί είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί οι γιατροί και θα τεθούν σε αργία και θα γίνουν όλες οι πειθαρχικές διώξεις. Και αύριο θα πάει και ο φάκελος στον εισαγγελέα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας και σημείωσε ακόμα: «Εγώ δε θα το έλεγα, αλλά ο ίδιος βγήκε και έκανε δήλωση στην ΕΡΤ και προκύπτει η ταυτότητά του. Από την ταυτότητά του προκύπτει ότι είναι και υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, όπως μεταδίδει το newsbomb.

Ο Θάνος Πλεύρης, ανέφερε ότι του έκαναν εντύπωση τα εξής γεγονότα:

  • Ότι εμφανίζεται ένας άνθρωπος που εμπλέκεται με ένα δυστύχημα τρομακτικό, ένα 24ωρο μετά το δυστύχημα για να εμφανίσει ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας, που βάση του περιστατικού που είχε γίνει- δε θα δικαιολογούσε κάποιον να πάρει αναρρωτική.

Βρίσκεται ένας διευθυντής ο οποίος δεν είναι να κάνει εκείνη τη στιγμή υπηρεσία στο ιατρείο του και επειδή γνωρίζει το περιστατικό, γνωματεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

  • Δεν προκύπτει να έχει γίνει καμία διαγνωστική εξέταση που να δικαιολογεί ότι τα ευρήματα έχουν αποτυπωθεί και διαγνωστικά.

Οπωσδήποτε μπαίνω σε έναν πειρασμό ότι ο διευθυντής είναι υποψήφιος ενός πολιτικού κόμματος που είναι συνδικαλιστής ο συγκεκριμένος που πάει να πάρει (την αναρρωτική).

  • Και τελικά δίνεται μια αναρρωτική 30 ημερών ενώ συνήθως οι άδειες αρχικά είναι λίγων ημερών και γίνεται επανεξέταση».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σασμός – Spoiler. Η αποκάλυψη για τον γιο της Αργυρώς και η δολοφονία

Αλλαγές στο πλάνο του STAR – Η πρωινή ενημέρωση και το μεσημεριανό gossip