in ,

AngryAngry WTFWTF

Βόμβα – Ποινική δίωξη κατά του Βέρτη για τον μαϊμού εμβολιασμό των μουσικών του

Ποινική δίωξη εναντίον του Νίκου Βέρτη αλλά και δυο συνεργατών του για μαϊμού εμβολιασμό με σκοπό να παραστεί σε συναυλία στο Ισραήλ άσκησε η Εισαγγελία Αθηνών.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, πλαστογραφία, αντιποίηση Ιατρικού Επαγγέλματος και ηθική αυτουργία σε όλες τις πράξεις. Μάλιστα ορίστηκε και δικάσιμος στις 4 Ιουνίου του 2024.

 

  • Τι συνέβη;

 

 

Ήταν 11 Νοεμβρίου του 2022 όταν ο μουσικός του Βέρτη, Μάνος Επιτροπάκης δήλωνε:
«Οι υποψίες μου εμένα είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Μας εμβολίασαν σε
σουίτα του νυχτερινού κέντρου όπου και εμφανίζεται ο Βέρτης στην Αθήνα. Όταν μας φώναξαν για εμβολιασμό , μου φάνηκε παράδοξη διαδικασία χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενοφόρο, στολές.

Πριν πετάξουμε για το Ισραήλ, μας έδωσαν μία κάρτα που βεβαίωνε πως έχουν γίνει και οι δύο δόσεις εμβολίου της Pfizer, από έναν γιατρό που τελικά ήταν διασώστης. Ψευτογιατρός έκανε “μαϊμού” εμβολιασμούς. Η πρώτη δόση του εμβολίου έγινε στις 13 Απριλίου του ’21 και η δεύτερη στις 4 Μαΐου. Όπως φαίνεται βέβαια, οι κάρτες εμβολιασμού που μας έδωσαν και τις παραλάβαμε όλοι οι μουσικοί του Βέρτη στο αεροδρόμιο λίγο πριν την πτήση μας για το Ισραήλ, φέρουν σφραγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχουν άλλες ημερομηνίες εμβολιασμού.

Εκεί πέρα διαπιστώσαμε πως είναι όλα λάθος, ημερομηνίες, όνομα γιατρού που δεν το ξέραμε. Ανέφερε στις κάρτες πως εμβολιαστήκαμε στο κέντρο του Ελληνικού. Μέχρι και σήμερα, κανείς μας δεν ξέρει τί πραγματικά μας χορήγησε. Οταν κατέθεσα σαν μάρτυρας σε μήνυση του συναδέλφου μου Περικλή Αλιώπη για το συμβάν αυτό, μετά από λίγες ημέρες μετά την κατάθεση μου στον Πταισματοδίκη Αθηνών, μού έστειλε sms ο Βέρτης που διαμαρτυρόμενος για τα όσα κατέθεσα, μου ζήτησε να αλλάξω την κατάθεσή μου και παράλληλα, μου δήλωσε ότι από το Σεπτέμβρη 2022 θα έκανε αλλαγές στην ορχήστρα. Ο μόνος λόγος που στρέφομαι κατά του εργοδότη μου είναι γιατί όταν πήγα και κατέθεσα στην Ανακρίτρια για αυτά τα πράγματα, απολύθηκα. Ο Νίκος Βέρτης δεν μας ενημέρωνε για τίποτα τις πρώτες δέκα μέρες που ανακαλύψαμε την απάτη και μετά μας είπε “παιδιά μας εξαπάτησε ένας γιατρός”. Ο Βέρτης δεν ενημέρωσε στις Αρχές, και μόνον αφού κλήθηκε από την Ανακρίτρια, τότε ο Βέρτης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιατρού κι όχι σε βάρος και της ισραηλινής εταιρείας ».

11 Νοεμβρίου 2022 ο Περικλής Αλιώπης μουσικός του Βέρτη, δήλωνε:

«Είμαι ένας απλός εργαζόμενος, βιοπορίζομαι αποκλειστικά από την μουσική. Και μόνο η απόφαση μου να παραιτηθώ από την κύρια εργασία μου εξαιτίας της ανευθυνότητας του εργοδότη μου Νίκου Βέρτη έχει σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο. Γεγονός επίσης είναι πως δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για πολυέξοδους δικαστικούς αγώνες, όπως το πρώην αφεντικό μου ο Νίκος Βέρτης. Το βάρος μιας τέτοιας απόφασης απαιτεί μεγάλες θυσίες. Δεν έχω τίποτα να φοβάμαι, καταθέτω τα γεγονότα και την αλήθεια. Η λάσπη και οι συκοφαντικοί υπαινιγμοί προς το πρόσωπο μου δεν θα μείνουν αναπάντητα». Ο Βέρτης κατηγόρησε ως συκοφάντες τους Αλιώπη και Επιτροπάκη, ενώ μαζί με 17 συνεργάτες του και μουσικούς του κατέθεσε μήνυση προς τον ψευτογιατρό αναφέροντας ο Μπάμπης Καμπάς συνεργάτης και συνεταίρος του Νίκου Βέρτη ότι: «Παρουσιαζόμαστε τόσο εγώ, όσο και ο Νίκος Βέρτης ως ηθικοί αυτουργοί ποινικών αδικημάτων, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε θύματα ενός δήθεν γιατρού τα πλήρη στοιχεία του οποίου, καθώς και το γεγονός ότι είναι διασώστης και όχι γιατρός, μάθαμε μόλις τον Δεκέμβριο του 2021. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες εγκαίρως, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι δύο μουσικοί, καθώς είμαστε θύματα σε αυτήν την ιστορία και όχι θύτες».

 

Οι δηλώσεις των 2 μουσικών με τα σχετικά videos και τη συνέντευξη του κ. Επιτροπάκη ( που μυστηριωδώς δεν είναι πλέον ευχερώς διαθέσιμη ) κατέκλυσαν τα ΜΜΕ και θα περιμέναμε να επιληφθούν άμεσα οι Αρχές και το Υπουργείο Υγείας στο οποίο προσέφυγε κ. Περικλής Αλιώπης.

  • Πληροφορήθηκα δε, ότι το Σεπτέμβριο του 2023 επιδόθηκε σχετική καταγγελία για το ντροπιαστικό της χώρας μας, περιστατικό αυτού του παρανόμου εμβολιασμού των μουσικών του Βέρτη σε όλους τους προέδρους των κομμάτων της Βουλής, στους αρμόδιους Υπουργούς και στις αρμόδιες Αρχές της Κύπρου και τους Ισραήλ, αλλά « δεν κινήθηκε φύλο» !

 

Συνεχίζει μέχρι και σήμερα, να υπάρχει πλήρης και ανεξήγητη αδιαφορία παρά το ότι εμφανιζόμαστε ως μία χώρα παραδοθείσα σε κάθε ανομία προερχομένη από χώρες όπως το Ισραήλ, κατά τις δηλώσεις του Νικολάου Αρβανιτίδη Βέρτη που δέχεται πως συνήψε συμφωνία με ισραηλινή εταιρεία για παράνομο δήθεν εμβολιασμό μας εντός της χώρας μας και χορήγηση πλαστών βεβαιώσεων εμβολιασμού, ενώ γνώριζε πως ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ !

 

 

  • Εκείνη την Τρίτη του Απρίλη, όλοι οι μουσικοί και οι τεχνικοί που δουλεύουν χρόνια με τον Νίκο Βέρτη, αλλά και συγγενικά πρόσωπα του τραγουδιστή εμφανίστηκαν σε κέντρο στο Αιγάλεω για να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer.

 

Αυτό που ζήταγε δηλαδή η κυβέρνηση του Ισραήλ μαζί με τεστ αντισωμάτων από όλους ανεξαιρέτως τους ταξιδιώτες που έφταναν στο Τελ Αβίβ, αφού η πανδημία ήταν σε έξαρση.

 

  • Σύμφωνα με τον Νίκο Βέρτη η Ισραηλινή εταιρία παραγωγής EGOeast Advertising που ανέλαβε την οργάνωση των δύο συναυλιών είχε αποστείλει αίτημα στην Ελληνική κυβέρνηση για να εμβολιαστούν κατ’ εξαίρεση ο Βέρτης και η ομάδα του, αφού στην χώρα μας η πλατφόρμα εμβολιασμού εκείνη τη περίοδο είχε ανοίξει μόνο για τις μεγάλες ηλικίες.

 

Όταν το αίτημα σωστά κατά τον Βέρτη που δεν ήθελε ιδιαίτερη μεταχείριση απορρίφθηκε, οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν ότι αναλαμβάνουν αυτοί τον εμβολιασμό που θα πραγματοποιηθεί από Κύπριο γιατρό.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο παραγωγός Φρανκ Φάριαν, δημιουργός των Boney M. και Milli Vanilli

Πηνελόπη Πιτσούλη – «Ο Ρήγας ξαφνικά έπαψε να πιστεύει σε μένα»