in

OMGOMG

Βόλος ΤΩΡΑ – Παλεύουν οικογένειες ακόμα με τα νερά και τη λάσπη 16 ημέρες μετά…

Έναν απίστευτο γολγοθά εξακολουθούν να βιώνουν στο Βόλο, αφού πάνω από 80 τουλάχιστον οικογένειες ζουν δεκαέξι ολόκληρες ημέρες μέσα στις λάσπες και τα νερά.

  • Όπως ανέφεραν στην πρωϊνή εκπομπή του Ράδιο Ένα και τον Ηλία Κουτσερή ακροατές, που διαμένουν στην περιοχή της Παγασών στο ύψος περίπου της συμβολής της με την Παπακυριαζή, δεν έχουν επανέλθει ακόμη στην όποια κανονικότητα, καθώς νερά και λάσπες, συσσωρεύονται καθημερινά σε διάφορα σημεία του δρόμου και των πεζοδρομίων, ακόμη και εάν λίγες ώρες νωρίτερα, μπορεί να περάσει βυτιοφόρο που έχουν καλέσει, και το οποίο κάνει αντλήσεις!

Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής που απέστειλε και σχετικές φωτογραφίες, έχει ενημερωθεί ο δήμος Βόλου, ωστόσο οι υπάλληλοι παραπέμπουν τους συμπολίτες στην ΔΕΥΑΜΒ ως αρμόδια υπηρεσία, ενώ οι αρμόδιοι της επιχείρησης ύδρευσης, αναφέρουν ότι προσπαθούν με τα μέσα που διαθέτουν, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πόλη.

  • Η ίδια ακροάτρια, επεσήμανε χαρακτηριστικά, ότι «ήρθανε χτες (σ.σ. Τρίτη) και άδειασαν το νερό με βυτιοφόρο και σε λίγη ώρα ήταν πάλι αυτή η κατάσταση (που απεικονίζεται στις φωτογραφίες).

Είναι έκθεση πολιτών σε κίνδυνο γιατί αυτά τα νερά βρωμάνε! Δεν έχει έρθει κανένας να μας πει υπεύθυνα ποια είναι η ζημιά και πότε θα αποκατασταθεί! Ζητάμε τη βοήθεια όλων γιατί κινδυνεύουμε! Στην περιοχή ζουν πάνω από 80 οικογένειες!».

  • Οι ίδιες οικογένειες, λένε ότι πρόβλημα δημιουργείται και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορα σημεία της περιοχής, καθώς με τα νερά και τις λάσπες, δεν πλησιάζουν καν… σε κοντινή απόσταση πιθανοί πελάτες…

Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοικοι της περιοχής, ξεκίνησαν σήμερα να συγκεντρώνουν υπογραφές, για να εκφράσουν εντονότερα τη διαμαρτυρία τους για την επικίνδυνη κατάσταση που βιώνουν, με σκέψη παράλληλα, να προβούν και σε κατάθεση αγωγής κατά παντός υπευθύνου…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

«Λεβέντη μου» – Σπάραξε η μητέρα του αρχιλογία Γιώργου Βούλγαρη στην κηδεία του

Δεν τους βλέπει η Καινούργιου – Πρώτη με διαφορά