in

AngryAngry WTFWTF

Βόλος ΤΩΡΑ – Κακουργηματική δίωξη κατά των Αλβανών που πυροβόλησαν έξω απο Club

Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για παράνομη οπλοφορία, άσκοπους πυροβολισμούς και μέθη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας σε βάρος εντός 27χρονου Αλβανικής καταγωγής, οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με τραύμα στο μάτι και για συνέργεια σε άσκοπους πυροβολισμούς σε βάρος του επίσης νεαρού με τον οποίο ήταν παρέα, άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας.

  • Κατά των έξι που ακινητοποίησαν τους δύο νεαρούς και χτύπησαν τον έναν, ασκήθηκε δίωξη, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, επίσης σε βαθμό κακουργήματος, προκειμένου μέχρι την ολοκλήρωση της ανάκρισης να υπάρχει σαφέστερη εικόνα για την εικόνα του τραυματία και ανάλογα με την πορεία της θα εξαρτηθεί αν διατηρηθεί η δίωξη για κακούργημα.

 

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια με λεωφορειάκι της Αστυνομίας και τους επιτηρούσε δύναμη της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή μεθαύριο Πέμπτη και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.

 

Η υπόθεση

Ο δύο νεαροί που είναι αλβανικής καταγωγής και ελληνικής υπηκοότητας, βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ στον Βόλο, όπου διαπληκτίστηκαν με θαμώνα, ενώ άτομα της επιχείρησης, τους απομάκρυναν από το κατάστημα. Αποχώρησαν αλλά επέστρεψαν με αυτοκίνητο, πέρασαν δύο φορές έξω από το κατάστημα σε κεντρικό δρόμο του Βόλου και πυροβολούσαν με πιστόλι κρότου, συνολικά επτά φορές με άσφαιρα φυσίγγια, και εξαφανίστηκαν. Με το άκουσμα των πυροβολισμών, τα άτομα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, δεν γνώριζαν αν έπεφταν πραγματικές σφαίρες και ξάπλωσαν στο έδαφος, για να μην τραυματιστεί κανείς.

 

  • Οι άνθρωποι του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης, ηλικίας από 20 ως 55 χρονών, τη δεύτερη φορά που πέρασαν και ο συνοδηγός πυροβολούσαν πότε στον αέρα και πότε προς το μέρος τους, είδαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο που επέβαιναν με πινακίδες Μεγάλης Βρετανίας και άρχισαν να τους καταδιώκουν με ένα αυτοκίνητο και δίκυκλα. 

 

Οι δράστες, φοβούμενοι να χειρότερα κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό μέγαρο και σταμάτησαν απ’ έξω, ωστόσο τα έξι άτομα που τους ακολούθησαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συνοδηγό που είχε πυροβολήσει και να τον χτυπήσουν, τραυματίζοντάς το στο μάτι.

  • Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε πήδηξε τα κάγκελα και μπήκε στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού μεγάρου ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και οι άλλοι έξι δράστες συνελήφθησαν. 

Αν και η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε το παραμικρό, στα Δικαστήρια βρέθηκαν άτομα που βρισκόταν στο μπαρ, φίλοι και συγγενείς των συλληφθέντων, που υποστηρίζουν ότι οι δυο νεαροί που ξεκίνησαν τα επεισόδια πριν καταλήξουν στο συγκεκριμένο κλαμπ πήγαν, σε άλλα δύο αλλά δεν τους επέτρεψαν την είσοδο και τελικά κατέληξαν εκεί, όπου μεθυσμένοι έκαναν φασαρία.

Επίσης, ισχυρίζονται ότι το πολυτελές αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκε από την Αστυνομία και μετά από έρευνα βρέθηκαν δύο πιστόλια και δύο κουκούλες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποιος αγκαλιάζει την Κολέτσα;

Τέλος η “Μάγισσα”; Το φινάλε και η απόφαση των σεναριογράφων