in

Βόλος Τώρα – H εξαφάνιση γυναίκας και η πρώτη δημόσια αντίδραση της οικογένειας

Ο Βόλος παρακολουθεί την εξέλιξη της έρευνας για την εξαφάνιση της 52χρονης Σταυρούλας που έμενε στην Κυψέλη. Τι υποστηρίζει η οικογένειας της αγνοούμενης γυναίκας…

Ο Βόλος περιμένει να μάθει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά που έμενε στην Κυψέλη, με μια φίλη της. Μετά από μήνες σιωπής, στενοί συγγενείς της αγνοούμενης τοποθετήθηκαν για την μυστηριώδη υπόθεση και υποστήριξαν πως έκαναν όλα όσα έπρεπε για να κινήσουν τις διαδικασίες για την έναρξη των ερευνών. Αυτές όμως παραμένουν άκαρπες από τον περασμένο Αύγουστο, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 52χρονης. Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο, τις άσχημες σκέψεις να βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό όλων εκείνων που γνώριζαν και αγαπούσαν την κοπέλα και τις ελπίδες να αργοσβήνουν.

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης της 52χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από τον Βόλο, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2023 από το σπίτι που διέμενε με φίλη της στην Κυψέλη. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star αποκάλυψε χθες την πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Σταυρούλας, καθώς μέλη της κατηγορήθηκαν για “αδιαφορία” από την συγκάτοικο της γυναίκας, η οποία ήταν εκείνη που κινητοποίησε τον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν.

«Η Σίσσυ μας έχει εγκαταλείψει προ 23 περίπου ετών και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Παρά το δικαιολογημένο ανθρώπινο παράπονο, η οικογένεια έπραξε τα δέοντα και τα ανθρωπίνως επιβεβλημένα.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την εξαφάνιση, προέβη – μακριά από τη δημοσιότητα – στις 20/12/23 στη σχετική δήλωση προς την Εισαγγελία. Όταν προχωρήσει η υπόθεση, θα κινηθεί και η ίδια με τον δικηγόρο της. Ελπίζουμε βαθύτατα να μη χρειαστεί και να βρεθεί γρήγορα η Σίσσυ» δηλώνει η οικογένεια.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βατερλώ στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση του “Έρωτα φυγά” – Νούμερα πιο κάτω και από το “Μετά τη φωτιά”

Κατερίνα Ζαρίφη – «Αν ξέραμε ότι όσοι άνθρωποι είναι αδύνατοι, είναι και υγιείς, όλοι θα το κάναμε»