in

AngryAngry OMGOMG

Γνωστός ποδοσφαιριστής ο δράστης που έσπασε την μύτη της πρώην γυναίκας του

 

Σας ενημερώσαμε πρίν απο λίγη ώρα για όσα συνέβησαν στον Βόλο με γνωστό αθλητή. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για εξαιρετικά οξύθυμο ποδοσφαιριστή.

 

Κατά τις ίδιες πηγές, ο αθλητής ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο και η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της πήγε στις 9.30 μ.μ στα πεθερικά της για να πάρει το παιδί τους.

  • Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικηγόρο της 30χρονης γυναίκας, εκείνος άρχισε να την βιντεοσκοπεί με το κινητό. Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί για να αποδείξει πως δεν ήθελε το 4χρονο να ακολουθήσει την μητέρα του. Εκείνη, σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε την χτύπησε.

Με “κουτουλιά” της έσπασε την μύτη. Σοκαρισμένοι και οι γονείς του αθλητή τον ρώτησαν εμβρόντητοι… “τι έκανες;” για να απαντήσει “έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε;”.

  • Η γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της και μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε η μητέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία. Η 30χρονη εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε την μύτη καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά την μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Δευτέρα καθώς ο 34χρονος δήλωσε πως κάλεσε δικηγόρο από την Θεσσαλονίκη και δεν είχε εκπροσώπηση. Αφέθηκαν ελεύθεροι με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον ούτε στα 50 μέτρα, ενώ το παιδί θα παραμείνει με την μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο “Γεγονότα”

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έχει ο Θεός τον τρόπο του – Ο Θανάσης πνίγηκε στο ίδιο σημείο που δολοφόνησε την 17χρονη Χριστίνα

Βίντεο – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίνο με την Ζοζεφίν