in

Βόλος ΤΩΡΑ – Εγκλωβισμένοι ασθενείς που έμειναν χωρίς οξυγόνο μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλονται αυτή την ώρα από εθελοντές προκειμένου να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου ασθενείς που έμειναν χωρίς οξυγόνο εξαιτίας της διακοπής ρεύματος.

  • Ολόκληρη η πόλη του Βόλου, που εδώ και κάποιες ώρες πλήττεται από την κακοκαιρία Εlias, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Με την τάση της ηλεκτροδότησης για πολλή ώρα να «τρεμοπαίζει» σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, λίγο μετά τις 20:30 έγινε ολική διακοπή.

  • Εθελοντές επιχειρούν για τη μεταφορά ασθενών στο Νοσοκομείο Βόλου

Εθελοντές προσπαθούν να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου ασθενείς με αναπνευστική ανεπάρκεια και άλλα προβλήματα υγείας, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς οξυγόνο και δεν μπορούν να μετακινηθούν.

  • Όλοι οι υποσταθμοί της ΔΕΗ που βρίσκονται σε υπόγεια κτιρίων έχουν πλημμυρίσει. Κόσμος αναζητά απελπισμένα βοήθεια για μεταφορά του στο νοσοκομείο, από τη Νέα Ιωνία, τη Μακρινίτσα, το Διμήνι, την Άλλη Μεριά.

Ποτάμια οι δρόμοι

  • Προσέγγιση γίνεται με μεγάλη δυσκολία και με τεράστια καθυστέρηση μόνο στη Νέα Ιωνία, γιατί οι δρόμοι είναι ποτάμια.

Ένα ζευγάρι εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του στην πολύπαθη συνοικία Νέο Δέλτα. Το ένα μέλος της οικογένειας, λόγω αναπηρίας, δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να σωθεί από το πλημμυρισμένο σπίτι και ευτυχώς παρενέβη έγκαιρα η Πυροσβεστική.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 Comments

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΤΗΝΩΔΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ.
    ΕΚΑΨΑΝ ΚΙ ΕΠΝΙΞΑΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ.
    ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΤΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
    ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΟΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΚΟΥΛΗ.
    ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  2. ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΖΩΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ.
    ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

    Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

      • Εσύ, η μάνα σου κι ο Μητσοτάκης σκυλογαμιέστε, άρρωστε ψυχανώμαλε κατσικογάμη, που θα πιάσεις μανάδες στο στόμα σου για τα πολιτικά, πουτανοχουντόσπερμα! Πουτάνας γιε! Βιζιτούς πουτανογέννημα! Τράβα γαμήσου και ψόφα κι εσύ και ο Μητσοτάκης σου να απαλλαχτεί η χώρα από τα σιχάματα σαν εσάς που καταστρέψατε την χώρα! Ψόφα μούλε! ΟΥΣΤ!

      • Δεν είσαι άξιος να πιάνεις εσύ την μάνα μου στο στόμα σου!
        ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ. Ε ΑΡΧΙΔΙ. ΤΕΡΑΣ.
        ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
        ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΡΙΨΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕ ΨΥΧΑΚΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ. 🖕
        ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΖΙ. 🖕

      • Η μάνα μου είναι Κυρία σε αντίθεση με την δικιά σου την πουτάνα ξεκωλιάρα που γαμιέται ασύστολα με όλους! Εγώ είμαι λογικός και υγιέστατος άνθρωπος ενώ εσύ ένας ψυχοπαθής ψυχανώμαλος που σε αμόλησαν απ’ το ίδρυμα.

        ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΩ, ΑΛΥΠΗΤΑ, ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ.
        ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΩ ΜΕΧΡΙ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ. ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
        ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΩ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΑ.

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟFUNDS ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ 2018 ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ FUNDS ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ? ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ.
    ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΟΧΙ ΤΕΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

  4. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ. ΚΟΜΜΑ ΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ.

Τζένη Μπότση – Δείτε την γυμνή σε παραλία με όλο το στήθος έξω…

Αγία Άννα ΤΩΡΑ – Δείτε το ελικόπτερο να πέφτει (Βίντεο)!