in

OMGOMG

Βόλος ΤΩΡΑ – Αυτοψίες σε φρεάτια και κοίτες για τον εντοπισμό του 42χρονου (Εικόνα)

Συνεχίστηκαν χθες, αυτοψίες σε φρεάτια και κοίτες για τον εντοπισμό του 42χρονου Βολιώτη που αγνοείται, λόγων των πλημμυρών, από ομάδες εθελοντών και σπηλαιολόγων , ενώ όπως σημειώνεται, οι ενέργειες, θα συνεχιστούν και σήμερα.

 

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της ομάδας Σπηλαιολόγων, συμπολίτης καθηγητής Μάρκος Βαξεβανόπουλος, «χθες καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να βρούμε τον Σταμάτη που αγνοείται. Σκάψαμε ένα φρεάτιο με τους σπηλαιολόγους του Χείρωνα στην τάφρο της Αγίας Αικατερίνης, πραγματοποιήσαμε αυτοψία στο μεγάλο φρεάτιο του περιφερειακού και περπατήσαμε όλη την κοίτη του Αναύρου που παρέσυρε το αμάξι του μέχρι τις εκβολές. Σήμερα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Να ευχαριστήσω τους σπηλαιολόγους, τους πυροσβέστες και κάθε απλό άνθρωπο που ήρθε χθες να βοηθήσει. Η αλληλεγγύη είναι πράξη και όχι λόγια. Πραγματικά ευχαριστώ”.

  • Υπενθυμίζεται ότι έκκληση απευθύνει η οικογένεια και συγγενείς του 42χρονου Βολιώτη, αγνοούμενου από προχθές, (παρασύρθηκε από ορμητικά νερά με το όχημά του, αφού προηγουμένως σώθηκε το ανήλικο παιδί του), ζητώντας και παρακαλώντας απ΄τις αρμόδιες αρχές και τους εθελοντές, να συνεχίσουν τις έρευνες !

Αρκετές ώρες μετά την εξαφάνιση μέσα σε τόνους νερού, σε απόγνωση παραμένει η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου τα ίχνη του οποίου, εξακολουθούν να αναζητούνται, μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε ιδιαίτερα τη Μαγνησία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αναγνωρίζετε την κόρη Έλληνα τραγουδιστή; Κι όμως είναι η…

Ασημίνα Ιγγλέζου – Ξεχείλισαν τα… “μπαλκόνια” της