in

Βόλος – 33χρονος τα έκανε… γης μαδιάμ, στο πατρικό της συντρόφου του

Βαριά «καμπάνα» περίμενε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τη Δευτέρα, έναν 33χρονο, ο οποίος μάλωσε με τη σύντροφό του και όταν εκείνη πήγε στο πατρικό της σπίτι που μένουν οι γονείς της, την ακολούθησε και τα έκανε , γης μαδιάμ…

 

  • Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για πέντε κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, ενώ κατηγορούμενος ήταν και ο πατέρας του, για τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών.
    Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο έγινε στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2020 στον Βόλο, όταν ο άνδρας μάλωσε με τη σύντροφό του (με την οποία έχουν και ένα παιδί) και η γυναίκα πήρε το παιδί της και πήγε στο πατρικό της σπίτι όπου μένουν οι γονείς της.Ο 33χρονος την ακολούθησε, έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού για να μπει, στη συνέχεια άρχισε να σπάσει βάζα, καρέκλες και άλλα αντικείμενα του σπιτιού, ενώ έβριζε και απειλούσε. Στο σπίτι των γονέων της κοπέλας , πήγε κάποια στιγμή και ο πατέρας του κατηγορούμενου, που έβριζε και απειλούσε τους γονείς της.

     

  • Ο 33χρονος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης και ο 60χρονος πατέρας του για εξύβριση απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
    Ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, ενώ ο πατέρας του εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο.Στο Δικαστήριο κατέθεσε η σύντροφος του πρώτου κατηγορούμενου, με τον οποίο η γυναίκα είναι ξανά μαζί και είπε ότι το επεισόδιο έγινε, αλλά όχι σε όπως αναφέρεται στην δικογραφία, η ίδια τραυματίστηκε όταν ο κατηγορούμενος έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού και δεν την χτύπησε.
  • Η μητέρα της κατέθεσε ότι το επεισόδιο έγινε και ήταν πολύ βάναυσο, ενώ ο πατέρας της γυναίκας δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο λόγω προβλημάτων υγείας.
    Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, είπε ότι υπήρχε τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, γιατί οι γονείς της συντρόφου του δεν τον αποδέχονταν και η μητέρα της, τον απειλούσε ότι θα κλείσει το παιδί τους σε ίδρυμα.Ο 33χρονος παραδέχτηκε το επεισόδιο, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι ήθελε να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε. Επίσης αρνήθηκε ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύντροφό του, ότι έβρισε και απείλησε.

     

  • Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τον ίδιο και τον πατέρα του με αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη, δικαίωμα που άσκησε ο 33χρονος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Άγρια επίθεση – Έλληνας ποδοσφαιριστής κυνηγάει δικαστικά τον Κούγια (Vid)

Βόμβα στον ALPHA – Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχασε ο “Σασμός” από τη “Μάγισσα”…