in

OMGOMG WTFWTF

Βοιωτία – «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει για τον αστυνομικό η μάνα του νεκρού 17χρονου

Λίγη ώρα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, η μητέρα του νεαρού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive”, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της.

“Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο”, είπε αρχικά η κυρία Τασία, μητέρα του 17χρονου.

Και συνέχισε: “Θέλω να τον σκοτώσουν. Γιατί είμαι χαροκαμένη. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε”.

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου: “Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε “πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά”. Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του. Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω”.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη – «Ονειρεύτηκα ότι δεν ήρθα στη δουλειά, ήμουν ψύχραιμη, δεν έχω τέτοιον φόβο»

Βασίλης Τερλέγκας – Η επίθεση από θαμώνα στην Αυστραλία μπροστά στην κάμερα