in

Βοιωτία ΤΩΡΑ – Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που μαχαίρωσε την πρώην φίλη του

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του στη Βοιωτία. Το περιστατικό, ως γνωστόν, συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου η γυναίκα πήγε για να καταθέσει μήνυση για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων.

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς άσκησε δίωξη σε βάρος του αστυνομικού που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην φίλη του στη Βοιωτία, για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Το περιστατικό – σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου η γυναίκα πήγε για να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της, επειδή εκείνος, παραβιάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, πήγε στον χώρο εργασίας της γυναίκας και απαίτησε να τα ξαναβρούν.

Όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει, λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των μέτρων, ο αστυνομικός αρνήθηκε, οπότε η γυναίκα αποφάσισε να πάει να τον καταγγείλει.

Όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, ο αστυνομικός την περίμενε εκεί, την εξύβρισε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ευτυχώς, παρενέβησαν άμεσα οι συνάδελφοί του, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς εκτός κινδύνου, ενώ σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έλενα Χριστοπούλου – «Είναι δική μου θέση που δεν είμαι στην εκπομπή της Φαίης»

«Ο Γιώργος Τράγκας δεν αισθανόταν ασφαλής από τους κληρονόμους του»