in

Βίβιαν Κοντομάρη – «Έδωσαν στην Λουιζίδου ένα ραβασάκι για μένα σε ένα βενζινάδικο»

 «Πάνε 4 χρόνια από τότε. Είναι κέρδος η επιτυχία της επανάληψης, όχι μόνο γιατί έχουμε τα πνευματικά μας δικαιώματα στον «Διόνυσο» αλλά και γιατί βλέποντας τον εαυτό σου μετά από τόσα χρόνια, βλέπεις πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος σήμερα», δήλωσε η Βίβιαν Κοντομάρη, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την επιτυχία που σημειώνει στην επανάληψή της η σειρά «Το Σόι Σου».

  • «Μάλλον τη Μπέλλα την ερωτεύτηκαν τηλεθεατές. Λάμβανα αρκετά μηνύματα: μου αρέσεις πολύ, είσαι μόνη σου; Μία φορά η Ρένια Λουιζίδου έβαζε βενζίνη σε ένα βενζινάδικο και της έδωσε ένας υπάλληλος ένα χαρτάκι. «Να πεις την κόρη σου, που δεν έχει άντρα, ότι αυτό είναι το τηλέφωνό μου, να με πάρει», της είπε και ήρθε και μου το μετέφερε», είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη, περιέγραψε: «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει, θα ‘θελα τη γνώμη της για κάποια πράγματα. Ήταν τσεκουράτη, δεν σου χάιδευε ποτέ τα αυτιά. Ήθελε να φοράω τακούνι στιλέτο. Μου έλεγε: είσαι γυναίκα ή όχι; Θα φοράς το στιλέτο».

«Της είπα: δεν μπορώ να φοράω τακούνι αλλά θα σου κάνω τη χάρη για την πρεμιέρα. Μετά μου το χάρισε, γιατί είχε πιαστεί η μέση μου», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξενοδοχείο «big brother” στην Χαλκιδική – «Το παιδί ήταν γυμνό πάρα πολλές ώρες» καταγγέλλει πατέρας 4χρονου

Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε πανικό