Στη σφαίρα των γαστρονομικών περιπετειών, υπάρχουν πιάτα που ξεπερνούν τα όρια της συμβατικής κουζίνας. Μια τέτοια τολμηρή δημιουργία προέκυψε πρόσφατα από ένα εστιατόριο της Ταϊβάν, προκαλώντας αναστάτωση στους τοπικούς και διεθνείς γαστρονομικούς κύκλους.
Φωλιασμένο στους πολυσύχναστους δρόμους της Ταϊβάν, το εστιατόριο αυτό έχει κερδίσει την προσοχή για την τολμηρή εκδοχή του στο παραδοσιακό ράμεν. Ενώ το ράμεν συνήθως περιλαμβάνει έναν απολαυστικό συνδυασμό ζυμαρικών, ζωμού και διαφόρων γαρνιτούρων, αυτή η επιχείρηση το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, εισάγοντας έναν ολόκληρο, μη αποφλοιωμένο βάτραχο ως πρωταγωνιστικό συστατικό.
🤮