in

Viral οπτική ψευδαίσθηση κάνει τους πάντες να απορούν – «Μου πήρε υπερβολικό χρόνο για να το βρω»

Μια οπτική ψευδαίσθηση έχει κάνει τους χρήστες των social media να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την «τρελή» εικόνα.Την αινιγματική φωτογραφία μοιράστηκε ο @TheMuffReport στο Instagram, με δεκάδες να σπεύδουν να σχολιάσουν πως δεν μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν το «μπερδεμένο» στιγμιότυπο ενώ πολλοί τόνιζαν το πόσο χρόνο τους πήρε για να καταλάβουν τι συμβαίνει στην εικόνα.Το στιγμιότυπο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes, είχε την λεζάντα: «Γιατί ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε τόσο πολύ χρόνο για να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτή την εικόνα;».

  • Και με την πρώτη ματιά, πολλοί ήταν αυτοί που είδαν έναν «ανατριχιαστικό σκύλο» του οποίου το πρόσωπο είναι στραμμένο στο πλάι. Άλλοι πάλι, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε με το κατοικίδιο – διερωτώμενοι εάν κοιτούσε ευθεία, στο πλάι ή εάν κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του.Ωστόσο, το κλειδί για να μπορέσετε να δείτε την εικόνα είναι να την κοιτάξετε από διαφορετική οπτική γωνία. Αν την βλέπετε στο κινητό σας, γυρίστε την ανάποδα. Μόλις το γυρίσετε προς τα δεξιά, ξεκινήστε εστιάζοντας τα μάτια σας από το λουρί του σκύλου. Τότε θα δείτε πως ο σκύλος έχει την πλάτη του κυρτωμένη και το κεφάλι του γυρισμένο στο πλάι. Κι επειδή το πρόσωπό του είναι στραμμένο, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ένα από τα μάτια του ζώου βρισκόταν σε διαφορετική θέση, ωστόσο ήταν απλώς μέρος του στόματός του.

Πολλοί φυσικά, έσπευσαν να σχολιάσουν. «Ακόμη δεν το έχω καταλάβει» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν είμαι σίγουρος για πόση ώρα πρέπει να κοιτάζω μέχρι να το καταλάβω. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα».Την απάντηση έδωσαν κάποιοι άλλοι χρήστες: «Γυρίστε το τηλέφωνό σας ανάποδα» σχολίασε ένα άτομο. «Αυτό κράτησε για πάντα» πρόσθεσε ένας ακόμα, με έναν τρίτο να αναφέρει: «Το μυαλό μου πονάει». «Μου πήρε υπερβολικά πολύ χρόνο για να το καταλάβω» ήταν το σχόλιο ενός ακόμη με έναν άλλον να εκφράζει την αγανάκτησή του: «Μιλάμε για τρελή οπτική ψευδαίσθηση».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης – Το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά την Πρωτοχρονιά

Πρώην ποδοσφαιρίστρια νεκρή σε βομβαρδισμό