in ,

OMGOMG

Viral η αγριεμένη ηλικιωμένη που χορεύει μεσάνυχτα στο δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι! (Βίντεο)

Viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του TikTok έχει γίνει το τελευταίο διάστημα βίντεο που απεικονίζει μια ανησυχητική φιγούρα.

Τη φιγούρα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, συγκεκριμένα, που χορεύει φορώντας παραδοσιακή στολή στη μέση του δρόμου και μάλιστα νυχτερινές ώρες.

  • Το περιστατικό λαμβάνει χώρα στη Σερβία, ενώ σύμφωνα με τον αστικό μύθο η εικονιζόμενη -όταν αντιλαμβάνεται πως κάποιος την πλησιάζει ή την βιντεοσκοπεί- στρέφεται προς το μέρος του, κι αγριεμένη του επιτίθεται τρέχοντας καταπάνω του με ένα μαχαίρι.

Στη γυναίκα, κι ενώ η ταυτότητά της μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη, έχει δοθεί το προσωνύμιο «Μίρα».

Το πρωτότυπο βίντεο που αναρτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με τα χαρακτηριστικά hashtags #dancingladyserbia και #horror και τη λεζάντα: «Be careful guys», έχει διαδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μέχρι πρότινος οι προβολές του αγγίζουν τα 82 εκατομμύρια με τα like και τα σχόλια να έχουν πάρει εξίσου «φωτιά».

Φυσικά, αρκετοί εμπνεύστηκαν βλέποντάς το και προχώρησαν σε αντίστοιχα βιντεάκια – παρωδίες. Από την κατηγορία δεν «ξέφυγαν» ούτε οι Λαρισαίοι… Άλλοι έμειναν στη συζήτηση κι άλλοι σκέφτηκαν να το κάνουν πράξη, αποσπώντας τελικά 2,1 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από ένα μήνα μετά από ανάρτησή τους στο TikTok.

Στο απόσπασμα ΕΔΩ περιλαμβάνεται το πρωτότυπο βίντεο κι έπειτα η… λαρισινή εκδοχή του.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δημήτρης Μητροπάνος – Απέκτησε τη «γωνιά» του στην πόλη που γεννήθηκε

Νεαρή γέννησε σε ασανσέρ – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (Βίντεο)