in

OMGOMG

Βίντεο ντοκουμέντο – Η δραματική διάσωση γυναίκας από φλεγόμενο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Μάρνης όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από γκαζάκι που χρησιμοποίησε η γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα για να μαγειρέψει.

Στα βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema φαίνεται αρχικά η πορτοκαλί φλόγα από τη φωτιά και στη συνέχεια η επιχείρηση των πυροσβεστών με μια ομάδα να επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά από μέσα και μια δεύτερη να χρησιμοποιεί κλιμακοφόρο όχημα για να απεγκλωβίσει με ασφάλεια τη γυναίκα που είχε βγει στο μπαλκόνι.

Γείτονας της γυναίκας ο οποίος προσπάθησε πρώτος να τη βοηθήσει περιέγραψε τι συνέβη όταν εκδηλώθηκε η φωτιά ενώ αυτός βρισκόταν στον δεύτερο όροφο με τον ξάδερφό του.

«Άκουσα βοήθεια από τον επάνω όροφο. Βγήκα στη σκάλα, ανέβηκα στον 3ο όροφο και είδα τις φλόγες στο σπίτι και πράγματα να πέφτουν. Πήρα τον πυροσβεστήρα για να βοηθήσω αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Μέχρι να επιστρέψω στο διαμέρισμα η κυρία είχε μπει μέσα, βγήκε στο μπαλκόνι και από εκεί την έσωσαν» λέει στο protothema.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηράκλειο – Χειροπέδες σε 34χρονο «νταή» που ξυλοκόπησε και απείλησε την σύντροφό του

Βογιατζάκη για Κιμούλη – «Ντρέπομαι, ρε παιδί μου, να πάω αδιάβαστη»