in

LoveLove LOLLOL AngryAngry

Βίντεο γροθιά στο στομάχι – Στόχος ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Κάθε φορά που μας στοχοποιούν, κάτι καλό κάνουμε» τιτλοφορείται το ευρηματικό προεκλογικό σποτ του επιτυχημένου Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη. Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές του 2019 συνέλεξε περίπου 69.000 (για την ακρίβεια 68.962) σταυρούς στο Β1′ του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Τα σχόλια μας περιττεύουν…

Ικανός, άμεσος, δουλευταράς.

Πρώτος πάει στο υπουργείο, φεύγει τελευταίος!

 


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ένα βίντεο περίπου δύο λεπτών αναφέρθηκε στη στοχοποίησή του, ενώ έκανε αναδρομή στο έργο του όσο βρίσκεται στην υπουργική θέση…

Επίσης σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης γράφει: «Το πρώτο μου προεκλογικό σποτ έχει ως θέμα αυτό που ζω πχ αυτές τις μέρες. Αφού για εβδομάδες με στοχοποιούσαν επειδή οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι θα ανέβαιναν στα 14-17€, όταν τελικά κατορθώσαμε με την πολιτική μας να κρατήσουμε τις τιμές στα περσινά επίπεδα, με στοχοποιούν και πάλι αυτή τη φορά διότι οι τιμές παραείναι χαμηλές…αλλά μήν ανησυχείτε αντέχω (θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου κ. Γιώργο Γκεζερλή για το concept και στα παιδιά του γραφείου μου για την παραγωγή. Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα) #πάμεΆδωνι».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα – Το τρένο πέρασε από διάβαση με… ανεβασμένες τις μπάρες

Χωρίς «ναυάγιο» φέτος η Ζάκυνθος