in

Βίκυ Παπαδοπούλου – «Φέτος τα σίριαλ είναι σαν τα 200 είδη μουστάρδας στο σουπερμάρκετ»

Για τη νέα άνθηση της μυθοπλασίας, αλλά και τις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο γυρισμάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» η Βίκυ Παπαδοπούλου.

  • Φέτος υπάρχει μια άνθηση της μυθοπλασίας. Υπάρχει κοινό για τόσο πολλές σειρές;

Είναι όπως όταν πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και έχει 200 είδη μουστάρδας, αλλά βλέπεις ότι οι 3 «φεύγουν» πολύ! Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι γίνονται δουλειές με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν να γίνουν. Υπάρχει κοινό για αρκετές από αυτές, απλώς η μπίλια δεν κάθεται πια κάπου. Ο κόσμος προσπαθεί να δει λίγο από όλα, να έχει μια ιδέα. Υπάρχουν βέβαια κάποια σίριαλ, όπως ο Σασμός, που έχουν χτίσει το κοινό τους. Αν είναι καλές οι δουλειές, ας είναι πολλές, κακό δεν κάνει. Το θέμα είναι να μη γίνονται προχειροδουλειές.

  • Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται πια τα σίριαλ;

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχει μία σχετική πίεση να βγάλεις κάποιες σκηνές την ημέρα για να προλάβεις να ετοιμάσεις όλα αυτά τα επεισόδια. Οι καθημερινές σειρές πια προσπαθούν να ακολουθήσουν τη γραμμή του εβδομαδιαίου σίριαλ. Όταν όμως είναι πολλά τα επεισόδια και λιγότερες οι μέρες των γυρισμάτων, μονίμως υπάρχει μία πίεση για να προλάβουμε. Προσπαθούμε όμως να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτή είναι η πρόκληση για εμάς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παιδί με αναπηρίες ζητά έναν μπαμπά να το υιοθετήσει και μας κάνει όλους να δακρύζουμε

Σοκ – Νεκρός μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς ο Ηλίας Μεταφτσής