in

OMGOMG

Βιασμός στα Πετράλωνα – Παραπεμπτικό το βούλευμα για την υπόθεση. Σε δίκη οι 10 κατηγορούμενοι

Εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών που έκαναν η 22χρονη και ο 17χρονος αδελφός της για την κακοποίηση που βίωναν μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα. Μια υπόθεση που ανέδειξε το enikos και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παραπεμπτικό βούλευμα, απορρίπτει τα αιτήματα ακυρότητας των κατηγορουμένων και όλες τις ενστάσεις. Υιοθετήθηκε η πρόταση του εισαγγελέα που είχε δικαιώσει δύο φορές τα παιδιά και όσα καταγγέλλουν.

  • Με την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 άτομα. Πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών, την σύντροφό του την περίοδο των καταγγελλόμενων βιασμών και κακοποιητικών συμπεριφορών, τον θείο και τους 7 «φίλους» του πατέρα που είχαν καταγγέλλει τα παιδιά για συμμετοχή τους στον “εφιάλτη” που ζούσαν και είχαν εντοπιστεί από την αστυνομία.

Ο συγγραφέας Χρήστος Κρεμνιώτης και η Έλσα Πουλάκη ήταν οι δύο άνθρωποι που βοήθησαν στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης. Η απόφαση θεωρείται δικαίωση για τους νομικούς παραστάτες της 22χρονης και του 17χρονου, Δήμητρα Πλαστήρα και Σπύρο Χαριτάτο, καθώς η υπόθεση “λίμναζε” για χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είχε αναλάβει τεχνικός σύμβουλος των παιδιών και του συγγραφέα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίκη Πισπιρίγκου – Κούγιας κατά Δασκαλάκη. «Ποιος ήθελε να γίνει τραγουδιστής ενώ ήταν οδηγός;»

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο – Η πρώτη κατάθεση του 36χρονου για το μοιραίο βράδυ