in

AngryAngry

Βιασμός 14χρονης – Σοκαριστική κατάθεση για τον 43χρονο. «Έλεγε ότι ήθελε να με βλέπει γυμνή, να μου κάνει…»

Έλεγε ότι ήθελε να με βλέπει γυμνή, να μου κάνει παιδιά»… Σοκάρει η 14χρονη κοπέλα στην κατάθεσή της για τον 43χρονο βιαστή της.

Ο ναυτικός Ν.Γ., όπως αναφέρει το patrisnews, είχε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης με θύματα ανήλικα κορίτσια. Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι η 14χρονη, που τον κατήγγειλε στη συνέχεια για βιασμό, δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Το κορίτσι έδωσε στις 22 Απριλίου την πρώτη κατάθεση, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Στις 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30, ενώ ήμουν εντός της διαδικτυακής εφαρμογής (…) είχα μία γνωριμία με έναν κύριο που ονομάζεται Ν.Γ. Σε αυτή την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να συνομιλείς με αγνώστους με κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, λοιπόν, ένας εξ αυτών ήταν ο Ν.Γ., ο οποίος κατά τη διάρκεια της γνωριμίας μας μού ανέφερε ότι με βρίσκει ελκυστική και ότι θέλει να αναπτύξουμε περαιτέρω σχέση και συγκεκριμένα ότι θέλει να τα έχουμε. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να τον αποδεχθώ και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα το οποίο έκανα και τον ακολούθησα σε Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, Tik-Tok, Snapchat.

Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίσαμε να συνομιλούμε σε καθημερινή βάση μέσω των ανωτέρω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερο μέσω Messenger. Κατά τις βιντεοσυνομιλίες μού δήλωνε ακατάπαυστα ότι με θέλει ερωτικά και μου έλεγε ότι είμαι (…) και με παρότρυνε να βγάλω τα ρούχα μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας τού έλεγα ότι ντρέπομαι…».

  • Ο 43χρονος, γνωρίζοντας πολύ καλά την ηλικία του κοριτσιού και ότι πρόκειται για ανήλικη, ζητούσε από την 14χρονη άσεμνες πράξεις, ενώ ο ίδιος προχωρούσε σε ενέργειες που δεν μπορούν να περιγραφούν δημόσια.

«Αυτές τις πράξεις μού ζητούσε να τις κάνω κάθε μέρα και μου έλεγε παράλληλα τις εξής φράσεις: “Μωρό μου σε αγαπάω, σε θέλω για γυναίκα μου, θέλω να σε βλέπω γυμνή, είσαι η αγάπη μου, θέλω να σου κάνω παιδιά, με (…), θέλω να κάνουμε σεξ” και άλλα πολλά, τα οποία ντρέπομαι να αναφέρω.

Η τελευταία βιντεοσυνομιλία που είχαμε μέσω της εφαρμογής Messenger ήταν χθες, στις 21 Απριλίου και ώρα 11:00 ως 12:00, ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι μου και αυτός εντός της καμπίνας του πλοίου, όπου εργάζεται και είναι σταθμευμένο στο λιμάνι του Πειραιά, και έκανε συγκεκριμένες πράξεις, λέγοντάς μου παράλληλα ότι έχει ορεξούλες, ενώ μου ασκούσε πίεση να γδυθώ, όμως εγώ δεν το έκανα.

Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κατάσταση, που συνέβαινε από τον Οκτώβριο ως σήμερα και αποφάσισα με πολλή προσπάθεια να τον μπλοκάρω από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έκανα».

Ο 43χρονος ναυτικός δεν έμεινε μόνο στις διαδικτυακές επαφές, αλλά ζητούσε να βρεθεί με την ανήλικη, όπως και έγινε τέσσερις φορές συνολικά.

Στην 3η συνάντηση εκείνος προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη με το κορίτσι, το οποίο, όπως είπε, «εκείνη τη στιγμή πάγωσα και άρχισα να κλαίω, όμως αυτός παρά τις αντιδράσεις μου προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη, ενώ εγώ τρομοκρατημένη τού έδωσα σφαλιάρα».

Ο 43χρονος, στην τελευταία συνάντηση, πρότεινε στο κορίτσι να πάνε στο σπίτι του, ενώ ζητούσε σε όλο το διάστημα της συνομιλίας από την 14χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και, όταν αρνιόταν, εκείνος εκνευριζόταν.

«Μου έλεγε, “σε παρακαλώ, δείξε μου, έλα, θα περάσουμε ωραία. Έλα, θα περάσεις ευχάριστα μαζί μου…”. Αισθανόμουν ότι αρχίζει να γίνεται κακός, ένιωθα να κινδυνεύω».

Οι γονείς του κοριτσιού παρατήρησαν αλλαγές στο παιδί τους, με το καμπανάκι να χτυπά στη μητέρα για πρώτη φορά, όταν συμπτωματικά άκουσε την κόρη της να συνομιλεί με κάποιον, που από τη φωνή ακουγόταν ενήλικας.

Το κορίτσι, σε ερώτηση της μητέρας για το ποιος είναι ο συνομιλητής, απάντησε ότι είναι ένας φίλος της, όμως εκείνη δεν πείστηκε και αποφάσισε από κοινού με τον σύζυγό της να το ερευνήσει.

Ανακάλυψε ένα χαρτάκι με γραμμένους δύο αριθμούς τηλεφώνων και καλώντας το 11888 για το πού ανήκουν αυτά τα κινητά, οδηγήθηκε στον 43χρονο.

Το σοκ και για τους δύο γονείς ήταν μεγάλο και χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκαν στις Αρχές και έκαναν την καταγγελία.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε στο πλοίο, όπου εργάζεται, στο Ηράκλειο της Κρήτης και συνελήφθη.

Στην έρευνα, που έκαναν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι είναι παλιός γνώριμος στις Αρχές, έχοντας απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα:

Στις 31/7/2020 συνελήφθη, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, με θύμα την ίδια του την κόρη, την οποία χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, αλλά και με μία ζώνη. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι εξανάγκαζε την πρώην σύζυγό του, με τη χρήση βίας, σε σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες αναμεταδίδονταν ζωντανά με κάμερες σε χρήστες-ζευγάρια ιστοσελίδων με πορνογραφικό υλικό.
Στις 17/2/2022 συνελήφθη εκ νέου, κατηγορούμενος και πάλι για ενδοοικογενειακή βία. Παρά τις εγκληματικές του πράξεις, κυκλοφορούσε ελεύθερος και περηφανευόταν μάλιστα για αυτές και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να λέει ότι προσέγγιζε ανήλικες.
Στις 4/3/2022 συνελήφθη εκ νέου, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων, απειλή, αρπαγή και εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Στην 14χρονη, μάλιστα, είχε πει, όπως ανέφερε το κορίτσι στην κατάθεσή του:

«Μου είχε πει για μία πρώην του, 16χρονη, ότι την ξυλοκόπησε, επειδή μιλούσε με τον πρώην της, και ότι ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο Instagram για να την εκδικηθεί, επειδή μίλαγε με τον πρώην της. Μου τα είχε πει ο ίδιος αυτά. Και του λέω, “Πας καλά; Αυτά εδώ που κάνεις δεν είναι ωραία”, “Ε και, μου κάνει, τώρα είναι παρελθόν, ξέχνα το”.

Εντωμεταξύ μού είπε ότι κάθε δεκαπέντε ημέρες πήγαινε στα τμήματα Λιβαδειάς και Νίκαιας, επειδή έτρωγε μήνυση από την πρώην του και τώρα τον Ιούνιο είχε δικαστήριο, αυτά μου είχε πει…».

Ο 43χρονος έχει απολογηθεί ήδη και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, όπως βιασμός, πορνογραφία ανηλίκων, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.ά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εκλογές 2023 – Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Δείτε LIVE)

Σάλος στο Κορωπί – Παράτησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε (Βίντεο-σκληρές εικόνες)